1. HABERLER

  2. BALIKÇILIK

  3. Öyle bir balık avladı ki
Öyle bir balık avladı ki

Öyle bir balık avladı ki

Edirne'nin Geçkinli Köyü'nde hobi olarak balıkçılığa başlayan 54 yaşındaki Hanife Akkıyık, gölette kendi boyundan büyük dev yayın balığı yakaladı.

A+A-
Av sezonunun açılışının kendisine uğurlu geldiğini söyleyen 54 yaşındaki Hanife Akkıyık, balıkla çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak çok mutlu olduğunu söyledi.
 
Balıkçılığa 5 yıl önce merakla başladı
 
Süloğlu İlçesi'ne bağlı Geçkinli Köyü'nde oturan Hanife Akkıyık, 5 yıl önce oğlu Tolga Akkıyık'ın balık ağı tamir ettiği sırada merak edip balıkçılığa başladı. Önceleri hobi olarak balıkçılık yapan Hanife Akkıyık, köy göletinde avlanmaya çıktı.
Boyundan büyük balık yakaladı
Av sezonunun resmi olarak açılmasıyla bu sabah oğlu ve gelini ile birlikte gölete giden Hanife Akkıyık, ağla kendi boyundan büyük 2.5 metre uzunluğunda, 72 kilogram ağırlığında yayın balığı yakaladı.
 
"Çok mutlu oldum"
 
Yeni açılan av sezonunun kendisine uğur getirdiğini kaydeden Hanife Akkıyık, daha önce de büyük balıklar yakaladığını ifade ederek, "Oğlumun ağlarını tamir ederken görünce balıkçılığa başladım. 5 yıldır da hobi olarak amatör anlamda kendi imkanlarıma balık tutmaya çalışıyorum. Bugün resmi olarak avlanma sezonu açılında köyün göletine gittik. Ağır çekerken büyük bir balık yakaladığımı gördüm. Bu kadarını beklemiyordum ama çok mutlu oldum" dedi.
 
Yayın balığının yanında yatarken çekilen fotoğrafları, sosyal medyada paylaşan Hanife Akkıyık, yakın çevresinden de çok sayıda tebrik aldı.
boyundan-buyuk-balik-avladi-8533573_x_o.jpg
ViraHaber.com
Bu haber toplam 7620 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.