1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Özel tasarım tekneler Boat Show Euarisa Fuarı'nda
Özel tasarım tekneler Boat Show Euarisa Fuarı'nda

Özel tasarım tekneler Boat Show Euarisa Fuarı'nda

Uluslararası Boat Show Euarisa Fuarı, Viaport Marina’da kurulan Mega Yapıda 670 bin TL değerinde 250 tekneyi karada, 130 bin TL değerinde 26 tekneyi de denizde 25 Şubat’a kadar Tuzla’da sergileyecek.

A+A-

Denizciliğin kalbi olarak tabir edilen Tuzla’da düzenlenecek olan Boatshow Eurasia “Kara Fuarı” hem karada hem denizde yapılan dünyadaki 3 büyük fuardan biri olarak öne çıkıyor. Beneteau, Bavaria, Axopar, Deniz Yatçılık, Tezmarin, BC Marin, Bodrum Marine Group, Gena Yacht, Greenline, Numarine, Karina Yatçılık, Sirena Yatçılık, Sunseeker, Top Leisure, Turmarin gibi sektörün en büyüklerinin 2018 tasarımları ve modelleriyle yer aldığı Uluslararası Boatshow Eurasia’da, 35 teknenin lansmanı yapılacak.

YATLAR DENİZDE SERGİLENİYOR

Boat Show Eurasia Tuzla’da 25 metreden büyük tekneler, katamaranlar ve mega yatlar denizde sergilenecek. 25 metreden küçük teknelerse, kapalı alanda görülebilecek. En düşük bütçeliden en özellikli tasarımlara, en iyi markalardan en iyi üreticilere uzanan dünyaca ünlü markalar ve Türkiye’nin en iyi üreticileri birçok farklı tekne tasarımını aynı anda hem karada hem denizde sergileyecek. Boat Show Eurasia Tuzla’da fiyatları 35 bin TL ile 50 milyon TL arasında değişen 276 teknenin yanı sıra, Elektrikli Deniz Bisikleti, Sualtı Kameraları, Tekne Ekipmanları, Sürat Tekneleri, Botlar gibi denizcilik sektörüne yönelik yan ürünler de zengin çeşitlilikte yer alacak. Boatshow Eurasia Tuzla’da görücüye çıkacak olan teknelerin birçoğu için 48 aya varan taksitle tekne sahibi olma imkânı da sunuluyor.

Fuarda İlk kez sergilenecek 35 tekne yer alırken, bu tekneler arasında 50 milyon liralık değeriyle Majesty 110 dikkat çekiyor. Türkiye lansmanını yapacak Majesty 110 dışında, lansman tekneleri arasında Absolute Navetta 73 dünyada ilk defa kara fuarında Tuzla’ da sergilenecek. Numarine 26 XP dünya lansmanını Tuzla’da yapacak. Numarine 32 XP, Sirena 64, Sirena 56, Ice Cat 61, Sense 57, Dufour 56 Exclusive, Squadron 53, Manhattan 52, Bavaria C57 ve C50 modelleri, Oceanis 51.1, Azimut Atlantis 43 serisi gibi birçok ünlü markanın yeni üretimleri de sergilenecek.

TEKNE SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER

Yeni tekne sahibi olmak isteyenler, bütçesine göre seçenek arayanlar, teknesinin bakım ve onarımı ya da geliştirilmesi için son teknolojileri deneyimlemek isteyenler bugün itibariyle 25 Şubat tarihlerine kadar Boat Show Eurasia Tuzla için Viaport Marina’da buluşacak.

Vira Haber

Bu haber toplam 11444 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.