1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Özgür Balık 24 Mayıs'ta vizyonda
Özgür Balık 24 Mayıs'ta vizyonda

Özgür Balık 24 Mayıs'ta vizyonda

Yekta Kopan'ın sesiyle Türkçe dublajlı olarak sinema perdesindeki yerini alacak olan Özgür Balık'ın yönetmen koltuğunda Thom Lu oturuyor.

A+A-

Orijinal adı Back to the Sea olan Özgür Balık, 24 Mayıs haftasında vizyona giren tek animasyon çizgi film. İngiliz yönetmen Thom Lu'nun imzasını taşıyan Özgür Balık'ın orijinal seslendirme kadrosunda Yuri Lowenthal, Kath Soucie ve Tim Curry yer alıyor.

1 saat 30 dakika uzunluğundaki Özgür Balık, genç balık Kevin'in maceralarını konu oluyor. Ailesiyle birlikte New York limanında yaşayan Kevin'in hayali uçan balıkların yaşadığı Barbados'a gidebilmektedir. New York limanındaki denizden ve buradaki hayatından sıkılan Kevin için hayalini gerçekleştirmek hiç de kolay olmayacaktır.

Kendisini bir anda balıkçı ağlarında takılı bulacak olan Kevin için kader ağlarını örmeye başlar. Çin mahallesinde bir balıkçı restoranına satılacak olan genç ve hayalperest balık Kevin, restorandaki küçük bir çocukla tanışacaktır. Küçük çocuk Kevin'i ait olduğu denizlere ve hayallerine kavuşturabilmek için ona yardımcı olmaya karar verir.

Sıcak hikayesi ve masalsı dünyasıyla Özgür Balık, 24 Mayıs'tan itibaren beyazperdede seyredilebilir.

FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ: http://www.stargundem.com/videolar/ozgur-balik-fragmani-628827.html

virahaber.com

Bu haber toplam 1056 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.