1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Parka "10 Aralık Şehitler Parkı" ismi verildi
Parka "10 Aralık Şehitler Parkı" ismi verildi

Parka "10 Aralık Şehitler Parkı" ismi verildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 10 Aralık’ta Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımızın anısını yaşatmak için bölgedeki parka “10 Aralık Şehitler Parkı” isminin verilmesini onayladı.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’ın başkanlığında yaptığı toplantıda önemli bir karara imza attı. AK Parti Grup Başkan Vekili Temel Başalan ve CHP Gurup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever’in imzasını taşıyan önergeyle, hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımızın anısını yaşatmak için bölgedeki parka “10 Aralık Şehitler Parkı” isminin verilmesi gündeme alındı.

'10 Aralık Şehitler Parkı’ ismi önerildi ve onaylandı

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı’nın yanında meydana gelen hain terör saldırısı sonucu 37’si polis, 44 kişinin hayatını kaybettiğinin belirtildiği önergede, “Şehit olan vatandaşlarımızın anısını yaşatmak üzere İnönü Caddesi ve Dolmabahçe Gazhane Caddesi arasındaki parka ‘10 Aralık Şehitler Parkı’ isminin verilmesi” istendi. Teklif Karar olarak görüşülen önerge, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2055 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.