1. HABERLER

  2. DENİZ KAZALARI

  3. Petrol platformunda patlama: 4 ölü
Petrol platformunda patlama: 4 ölü

Petrol platformunda patlama: 4 ölü

Meksika Körfezi'nde Abkatun Permanente Platformu'nda çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybetti. Yangında ikisi ağır 45 kişi de yaralandı.

A+A-

Meksika Körfezi'nde,  petrol devi PEMEX'e ait platformda meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında ilk belirlemelere göre, 4 işçi öldü, en az 45 işçi de yaralandı.

300 işçinin çalıştığı Meksika Körfezi'ndeki Campeche Koyunda petrol devi PEMEX şirketine ait platformda meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Çok sayıda gemiden alevlere müdahale edilirken yangında ilk belirlemelere göre, 4 işçi öldü, en az 45 işçi de yaralandı.

Yaralanan işçilerden ikisinin durumu ağır.Bölgeye sekiz itfaiye botunun gönderildiği belirtilen açıklamada platformda çalışan 300 işçinin tahliye edildiği, yangının kontrol altına alınması için çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmezken devam eden yangın nedeniyle platformun her an batmasından ve körfeze yayılabilecek petrolün her an yeni bir çevre felaketine yol açmasından endişe ediliyor.

pemex_03.jpgpemex_1-001.jpgpemex_5.jpg

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

Bu haber toplam 1462 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.