1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polisan'dan Yunanistan açılımı
Polisan'dan Yunanistan açılımı

Polisan'dan Yunanistan açılımı

Polisan Holding, Yunanistan'da bir kimya fabrikasının satın alınması konusunda görüşmelere başladığını açıkladı.

A+A-

Polisan Holding, Yunanistan'da bir kimya fabrikasının satın alınması konusunda görüşmelere başladığını açıkladı. Fabrikanın holding cirosunda yaklaşık 100 milyon euro artış sağlaması bekleniyor.

Satış sürecinin 1 ay içinde sonuçlanması planlanırken, önümüzdeki günlerde Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi ve İcra Kurulu Üyeleri Yunanistan’a bir ziyaret yaparak çalışmaları hızlandırma planlıyor.

HEDEF BALKAN PAZARI

Satın alma süreci tamamlandıktan sonra ‘Polisan Hellas’ adıyla faaliyete geçirmeyi planladıkları yeni fabrika ile Yunanistan, Balkanlar ve Türkiye pazarlarını hedeflediklerini belirten Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, “Yeni yatırım faaliyetimiz ile Holding ciromuza 100 milyon Euro’yu aşkın katkı sağlayacağız” dedi. 2014’te Polisan Holding’in 50. Yılını kutlayacaklarını söyleyen Mizrahi, “1964’te Polisan Kimya şirketimizin kuruluşu ile sanayiciliğe adım attık. Bu yatırım güzel bir tesadüf oldu”
diye konuştu.

LİMANLA ENTEGRE ÇALIŞACAK

Mizrahi sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’nin en büyük 15 münhasır limanı arasında yer alan Poliport şirketimiz ile bu yeni yatırımımızın lojistik ve depolama anlamında entegrasyonu sağlanacak. Liman faaliyetlerimizin gelirlerinden elde edeceğimiz artışın yanında yeni yatırım faaliyetimiz ile holding ciromuza 100 milyon Euro’yu aşkın katkı sağlayacağız.”

virahaber.com

Bu haber toplam 1161 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.