1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Prof. Dr.  Hüseyin Nazlıkul artık KRT’de
Prof. Dr.  Hüseyin Nazlıkul artık KRT’de

Prof. Dr.  Hüseyin Nazlıkul artık KRT’de

Vira Haber yazarı Prof. Dr Hüseyin Nazlıkul "Özgün içerik, özgür ifade" mottosu ile yayın yapan KRT televizyonunda seyirci ile buluşuyor.

A+A-

Alt yapısını en yeni teknolojiye uygun hale getirerek HD yayına geçen Adnan Bulut yönetimindeki KRT, yeni yılda birbirinden iddialı programlarla izleyici ile buluşturuyor.

 Digitürk 62. kanaldan "Özgün içerik, özgür ifade" mottosu ile yayın yapan kanalda program yapacak isimlerden biri de Vira Haber Yazarı Prof. Dr Hüseyin Nazlıkul oldu.  ‘’Hüseyin Nazlıkul ile Hayatı Keşfet’’ adlı program her Perşembe günü akşam 20:15'de izleyicileri ile buluşuyor.

‘Hayatı keşfetmek demek; sağlıklı, uzun yıllar sürecek bir aile hayatını keşfetmek anlamına geliyor. Hayatı keşfetmek demek; günlük hayatta, iş hayatında, aile hayatında muhtemel engelleri aşmak için enerji depolamak, zinde bir hayat sürmek anlamına geliyor’ diyen Nöralterapi uzmanı olan Prof. Dr Hüseyin Nazlıkul KRT televizyonunda sağlıkla ilgili her türlü bilgiyi seyircilere aktaracak.

1963 yıllında Pazarcık'ta doğdu. Orta ve lise öğrenimini Almanya'da tamamladı. Yüksek öğrenimine Frankfurt am Main Wolfgang Johann Goethe Üniversitesi Tıp Fakültesinde başlayan Dr. Nazlıkul öğreniminin bir kısmını da İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamladı.

1996 yılından beri aktif koruyucu hekimlik kapsamında Nöralterapi başta olmak üzere, sporcu beslenmesi, kineziyoloji, ozon tedavisi, hipnoz, manyetik alan tedavi, manuel terapi, akupunktur, özelliklede MAPS mikro sistem akupunktur, EAV Akupunktur, hormon tedavisi, timus tedavisi, homöpati, fitoterapi – fitoterapi (şifalı bitkilerle tedavi), tamamlayıcı arınma detoks, şelasyon, meditasyon, uykunun önemi, ortomoleküler tıp  ve biyolojik tıp konusunda pek çok bilimsel çalışmada yer aldı ve bu konuda Avrupa da pek çok bilimsel kurulda aktif çalışmaların içinde oldu. 

Dr. Nazlıkul 2004 yılından beri Bilimsel Tamamlayıcı (Komplementer) Tıp ve Regülâsyon Derneği, Bilimsel Nöralterapi ve Regülâsyon Derneği’nin kuruyucu üyesi ve başkanıdır. Manuel Tıp Derneğinin II. Başkanı ve Bilimsel Akupunktur ve Regülâsyon Derneğinin onursal başkanıdır.

Vira Haber

Bu haber toplam 14330 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.