1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Propazar Eked Loto Etiketleme Kilitleme
Propazar Eked Loto Etiketleme Kilitleme

Propazar Eked Loto Etiketleme Kilitleme

İş yerlerinde kullanılan bir makine ya da ekipmanın üzerinde yapılması gereken bakım, onarım, demontaj ve benzeri işlemlerde, bu işlemler için iş sahasında bir tehlikenin olup olmadığı etiketleme kilitleme sistemleri sayesinde kolaylıkla anlaşılabilir.

A+A-

İş yerlerinde kullanılan bir makine ya da ekipmanın üzerinde yapılması gereken bakım, onarım, demontaj ve benzeri işlemlerde, bu işlemler için iş sahasında herhangi bir tehlikenin olup olmadığı etiketleme kilitleme sistemleri sayesinde kolaylıkla anlaşılabilir. Genellikle sanayi sektöründe kullanılan bu sistem, sanayi çalışanları için potansiyel risk teşkil edebilecek durumların en aza indirilmesine yardımcı olur.

Makine veya ekipmanın enerji kaynakları ile arasında ki bağlantılar eked loto sistemleri sayesinde kolaylıkla kurulur. Kilitleme ve etiketleme sistemleri hizmeti veren sektörün durumuna bağlı olarak değişiklik gösterir. Ayrıca bu sistemin kullanım özgürlüğü sadece firma yetkilisinde ve sahibindedir. Kilit ve etiketlerin boyutları kullanılan alana göre seçilmelidir.

resim1-004.png

 

 

Eked Loto Nerede Kullanılır?

Eked loto sistemleri iş yerlerinde bulunan makinelerin yaşanması olası olan kazalardan korunabilmesi için kullanılan bir sistemdir. Eked loto sistemleri ile iş kazalarına sebebiyet verebilecek elektrik, doğalgaz ve su gibi hatların risk durumları kontrol altına alır. Eked loto sistemi ile makinenin üzerine yapıştırılan etiketler bu sistemin hangi risk durumlarında kullanılacağı hakkında bilgi verir. Çalışanlar etiketlerde yazılı olan kurallara doğru ve planlı bir şekilde uyum sağladığında sistemden verim alınabilir.

Sistem kurulumunda veya kullanımında yapılan en ufak hata çok kötü sonuçlar doğuracağından, sistemin uzman kişilerin kontrolü altında aktif hale getirilmesi önerilir. Eked loto sistemleri büyük küçük tüm işletmelerde kullanım için uygundur.

resim2-010.jpg

Etiketleme Kilitleme Sistemlerinin Avantajları

Etiketleme kilitleme sistemleri sayesinde iş yerlerinde yaşanması olası olan kazalar en aza indirilir. Etiketleme kilitleme sistemlerinin en büyük avantajı ise işçi yaralanmalarının ve ölümlerinin ortadan kalkmasına büyük katkı sağlar. Durumun böyle olması işçilerin kendilerini güvende hissetmelerine ve çalıştıkları iş yeri ile olan bağlantılarının kuvvetlenmesine yardımcı olur.

İş yerlerinde yaşanan kazaların sonucunda azalan olumsuzluklar, iş yerinin ekonomik açıdan verim kazanmasına da katkı sağlar. Etiketleme kilitleme sistemleri ile sorunsuz bir şekilde faaliyetlerine devam edebilme fırsatı elde eden firmalar, iş kazası yaşamadıkları içim maddi kayıplar yaşamaları da söz konusu değildir. Etiketleme kilitleme sistemleri ile ilgili tüm bilgiler için firmamızdan destek alabilirsiniz.

 

Bu haber toplam 694 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.