1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. PS4 Fiyatlarını İnternetten İnceleyin!
PS4 Fiyatlarını İnternetten İnceleyin!

PS4 Fiyatlarını İnternetten İnceleyin!

Playstation 4 çıktıktan bu yana oyun tutkunlarının gözdesi!

A+A-

Elbette fiyatlar da çok sayıda kişinin yakın markajında! Öncelikle sizlere uygun fiyatla PS4 satın alma şansını nerede bulabileceğinizi aktaralım. En uygun ps4 fiyatları MediaMarkt'ta olduğu için internetten sipariş vererek kolaylıkla temin edebilir ve gayet cazip rakamlarla ödeme yapma şansını da elde edebilirsiniz.

Peki, PS4 özellikleri arasında en çok konuşulanlar hangileri? Öncelikle ps4 uzaktan oynama imkanı sunuyor olması ile büyük heyecan yarattı. Aynı zamanda online fonksiyonların da iyileştirildiğini belirtebiliriz. Çok daha keyifli bir oyun deneyimi yaşatabiliyor. Kullanıcılara çok daha fazla online imkanı sunuyor olması da bu oyunun keyfini ikiye katlayan unsurlar arasında yer alıyor.

Öne Çıkan Özellikleriyle PS4

Oyun oynamaya yeni başlayanlar için çok daha fazla sayıda oyun imkanı sunması da dikkatlerden kaçmadı. Daha fazla sayıda oyun seçeneği sunması her yaş grubuna hitap etmesini de beraberinde getiriyor. PS4 oyununun büyük heyecan yaratan özelliklerinden biri de paylaş düğmesi oldu. Tasarıma kazandırılan düğmeye uzun süre basarak ekran görüntüsü alma şansınız oluyor. Aynı zamanda oyunun son birkaç dakikasını internet ortamında paylaşma şansını da sizlere sunuyor.

İnternet hızı düşük olanları sevindirecek bir diğer özellikle devam edelim. Artık herhangi bir oyunu indirirken oynamaya başlayabiliyorsunuz. Oyunun tamamen inmesini beklemek zorunda değilsiniz. Bununla birlikte oyun kolunun da çok daha güzel bir tutuş sunduğundan söz etmek lazım. Tasarımı yenilenen oyun kolunun alt dokusu avuç içerisinde oyun kolunun kaymasını önlüyor. Aynı zamanda analog çubukların da çok daha yumuşak olduğunu belirtebiliriz.

Bu kullanışlı tasarımla dakikaların nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Ancak elbette bir bütçe ayırmanız gerekecek. Olası en düşük bütçe ile PS4 satın almak isteyenler rotasını hemen MediaMarkt web adresine çeviriyor. Bu sayede sitenin sunduğu cazip ödeme kolaylıklarından faydalanmak da mümkün olabiliyor. Siz de bu yolu deneyebilir ve kendiniz ya da bir yakınınıza hediye etmek için PS4 satın alabilirsiniz. Hem tasarımı hem de kazandırılan yeni özelliklerle işlevselliği bakımından oyun tutkunlarından tam not alan PS4 için acele edin. Fiyatlar bu düzeydeyken siz de kazançlı bir alışveriş yapabilirsiniz.

Bu haber toplam 1364 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.