1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Rina Türkiye Direktörü Massimo Sanqueri'e veda
Rina Türkiye Direktörü Massimo Sanqueri'e veda

Rina Türkiye Direktörü Massimo Sanqueri'e veda

Uzun yıllar Rina Denizcilik Türkiye direktörü olarak çalışan Massimo Sanquerin Kadıköy Hilton’da düzenlenen gece ile Türk denizcilik sektörüne veda etti.

A+A-

Cenova`da 1861 yılında REGISTRO ITALIANO adı altında, "Associazione della Mutua Assicurazione Marittima" (Ortak Denizcilik Sigorta Kuruluşu) tarafından, İngiltere ve Fransa’da da olduğu üzere, İtalyan deniz işletmecilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan Rina Denizcilik'in Türkiye direktörü olarak çalışan Massimo Sanquerin Kadıköy Hilton’da düzenlenen gece ile Türk denizcilik sektörüne veda etti.

100.jpgGece Kadıköy’deki DoubleTree Hilton Otel’de gerçekleştirildi. Brokerlardan, armatörlere, yan sanayicilerden, bunkercilere kadar geceye çok yoğun bir katılım gerçekleşti.

55-011.jpgToplantıda duygusal bir konuşma yapan Massimo Sanquerin burada pek çok şey öğrendiğini, Türkiye’nin ve İstanbul’un kendisi için çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Massimo Sanquerin yeni görev yeri olan Çin’de Excellence Center direktörü olarak Rina denizcilik adına çalışmaya devam edecek.

Veda gecesine denizcilik sektörü yoğun bir katılım gösterirken BIMCO Başkanı ve DTO Başkan Yardımcısı Şadan Kaptanoğlu da gecedeydi. Şadan Kaptanoğlu mikrofonu eline alıp Massimo Sanquerin’e bir veda konuşması yaptı.

BIMCO Başkanı Şadan Kaptanoğlu, “Massimo elinde sihirli değnek var gibi birçok sorunu kolayca halledebilen biri. Onun için imkansız yoktur olmasını istediğiniz şeyi ona söylersiniz ve o yapar. Denizcilik sektörü için çok önemli olan networkleri çok iyi kullanan biriydi” dedi.

Avrupa, Ortadogu ve Afrika Denizcilik Direktöru Massimo Volta gecede uzun yıllar Rina Denizcilik Ortadoğu ve Türkiye direktörü olarak çalışan Massimo Sanquerin'e plaket verdi. Rina denizciliğin yeni Ortadoğu ve Türkiye Denizcilik Direktörü Andrea Di Bella olacak.

 41-001.jpg

99-006.jpg44-019.jpg88-006.jpg

 

 

 

 

Vira Haber

 

Bu haber toplam 8019 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.