1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Safetmade Hollanda yolcusu
Safetmade Hollanda yolcusu

Safetmade Hollanda yolcusu

Dünyanın sayılı su ve ağırlık test balonu üreticilerinden olan SAFETMADE 23-26 Mart 2011 tarihleri arasında yapılacak olan Europort İstanbul fuarında yeni ürünleri ile sektörün karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

A+A-

Dünyanın sayılı su ve ağırlık test balonu üreticilerinden olan SAFETMADE  23-26 Mart 2011 tarihleri arasında yapılacak olan Europort İstanbul fuarında yeni ürünleri ile sektörün karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

“Yurtiçi ve yurtdışında yapılan, denizcilik sektörünün önde gelen fuarlarında müşterilerimizle buluşmaya devam ediyoruz” diyen Safetmade Genel Müdürü Kaptan Ercan Hacıfettahoğlu, “Europort İstanbul organizasyonunda 9. Hall ’de B33 numaralı standımızda bu buluşmalara bir yenisini ekleyeceğiz. İki senede bir Hollanda’da ve İstanbulda gerçekleştirilen Europort fuarının daimi katılımcısı olan Safetmade Marıne Product Ltd.Şti. bu yılda Europort İstanbul’da olmaktan ve müşterilerini ağırlamaktan büyük keyif ve mutluluk duyacağız” şeklinde konuştu.
Fuarın yeni açılacak Roterdam ofisinin sektöre tanılması açısından kendileri için büyük önem taşıdığını aktaran Hacıfettahoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Avrupa’nın her tarafa eşit uzaklıktaki ülkesi Hollanda’nın ve dünyanın sayılı büyük limanlarından biri olan Rotterdam şehrinde açmış olduğumuz ve 1 Nisan 2011 tarihinde resmen faaliyete geçecek olan SAFETBAG MARITIME SERVICE B.V. isimli yeni firmamız bizim için ayrı bir onur kaynağı olacak. Teknik müdürlüğünü sektörde uzun seneler hizmet vermiş olan Erol Yazıcı’nın yapacağı SAFETBAG MARITIME SERVICE B.V. Çağlayan Deniz Hizmetlerinin bir iştiraki olup, özellikle Heavy Lift olarak kabul edilen ve 100 Tonun üzerindeki ağırlık testlerini yapmak üzere faaliyete geçecek. Heavy Liftler yanında LSA olarak adlandırılan can kurtarma filikaları ve indirme donanımlarının da senelik ve beş senelik testlerini de yerine getirecek. Mandenmakerstraat 130, 3194DG Hoogvliet Rotterdam adresinde faaliyete geçen firma bünyesinde konusunda uzman personeller vasıtasıyla her türlü testi yerine getirebilecek ve Avrupa’nın her limanında hizmet verebilecek şekilde düşünüldü”

Fuarlarda, mevcut ve gelecekteki müşterilerinden aldıkları yorum ve isteklerin, ürün kalitesini arttırma açısından kendilerine büyük fayda sağladığını belirten Safetmade Genel Müdürü, bugüne kadar 45 ayrı ülkeye ihracat yaptıklarını ve bu sayının her geçen gün arttığını belirterek, “Türk ihraç ürünleri kalemine su balonu, bariyer, toplama ve saklama balonları gibi çeşitleri soktuğumuz için çok mutlu ve gururluyuz. İstanbul, İzmir, Aliağa ve Mersin’den sonra dünyanın en büyük limanlarından biri olan Rotterdam’da armatör ve gemilere hizmet vereceğimiz içinde çok mutluyuz. Senelerden bu yana uygun fiyat ve kaliteli hizmet prensibi ile hareket ettik ve bundan sonrada bu felsefe ile daha geniş bir kapsama alanında hizmet vermeye devam edeceğiz”
Dünyada ilk defa kendileri tarafından üretilen 100 Tonluk su balonunu burada teşhir etmeyi düşündüklerini ancak boş ağırlığının bile 950 kiloyu bulması nedeniyle tavana asamadıklarından vazgeçtiklerini söyleyen Kaptan Ercan Hacıfettahoğlu, bu niyetlerini Rotterdam’da gerçekleştirmeyi düşündüklerini söyledi.

Tüm müşteri ve dostlarını 9. Hall içerisindeki B33 nolu standlarında görmeyi umduklarını söyleyen Kaptan Ercan Hacıfettahoglu, katılımcı tüm firmalara iyi fuarlar ve başarılar dilediklerini sözlerine ekledi.

Virahaber

Bu haber toplam 1175 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.