1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sahil Güvenlik 809 kaçak göçmen kurtardı
Sahil Güvenlik 809 kaçak göçmen kurtardı

Sahil Güvenlik 809 kaçak göçmen kurtardı

Sahil Güvenlik ekipleri 809 düzensiz göçmen kurtardı. Kaybolduğu belirtilen 2 kişinin cesetlerine de Sahil Güvenlik ekipleri ulaştı.

A+A-

Sahil Güvenlik ekiplerince, Muğla, Aydın, Çanakkale ve İzmir'de 809 düzensiz göçmen kurtarılırken, denizde kaybolduğu bildirilen 2 kişinin cesedi bulundu.

Genelkurmay Bakanlığı'nın internet sitesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin dün gerçekleştirdiği arama kurtarma faaliyetlerine ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, içinde bir grup düzensiz göçmen bulunan botun denizde sürüklendiğinin Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek yardım istenmesi üzerine, Muğla'nın Bodrum, Turgutreis, Yalıkavak açıklarında 131, Aydın'ın Kuşadası, Didim açıklarında 65 düzensiz göçmen ile bir Türk vatandaşı, Çanakkale'nin Ayvacık, Behramkale, Sivrice, Babakale ve Deveboynu açıklarında 586, İzmir Çeşme açıklarında da 27 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Öte yandan, Trabzon merkez sahili ile Antalya Konyaaltı sahilinden denize giren ve kaybolduğu bildirilen 2 kişinin cesedi bulunarak, 112 Acil servis ambulanslarına teslim edildi.

Bu haber toplam 1062 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.