1. HABERLER

  2. DENİZ KAZALARI

  3. Samsun'da balıkçı teknesi alabora oldu: 3 ölü,4 kayıp!
Samsun'da balıkçı teknesi alabora oldu: 3 ölü,4 kayıp!

Samsun'da balıkçı teknesi alabora oldu: 3 ölü,4 kayıp!

Samsun'da 7 kişinin şiddetli rüzgara rağmen göle açıldıkları tekne alabora oldu. 3 kişinin cesedine ulaşıldı. 4 kişiyi arama çalışmalarına, olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verildi.

A+A-

Bafra ilçesinde avlanmak için Gıcı Gölü'ne açılan avcıların içinde bulunduğu teknenin alabora olması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Sarıköy Mahallesi'nde Gıcı Gölü'nde avlanmak isteyen avcılar tekneyle göle açıldı.

Söz konusu tekne, kuvvetli fırtına nedeniyle bir süre sonra alabora oldu. Gölden üç kişinin cesedi çıkartıldı.

Olay yerine gönderilen çok sayıda ekip, diğer avcıların kurtarılması için çalışma başlattı.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Samsun Valisi İbrahim Şahin, tekneyle göle açılan ve alabora olan teknedeki 7 kişinin kimliklerinin belirlendiğini söyledi.

Cesedine ulaşılan kişinin Dursun Namlı (30) olduğunu belirten Vali Şahin, gölde kaybolan kişilerin ise Yunus Emre Erol(20), Yunus Semiz (38), Muharrem Türkmen (37), Bilgin Namlı (15), Niyazi Türkmen (30) ve Mehmet Ali Semiz (35) olduklarını bildirdi.

Vali Şahin, kayıp kişilerin deniz polisi dalgıç ekiplerince gölde arandığını ancak bu kişilere sağ ulaşılması yönünde çok umutlu olmadıklarını kaydetti.

İKİ KİŞİNİN DAHA CESEDİ BULUNDU

Deniz polisi ekiplerinin gölde yürüttüğü çalışmalarda, kayıp kişilerden Muharrem Türkmen (37) ile Niyazi Türkmen'in (30) cesetleri dalgıçlarca bulundu. Cesetler, ambulansla Bafra Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

"KUŞ VE BALIK AVLAMAK İÇİN GÖLE AÇILMIŞLAR"

Kayıp kişilerden Bilgin Namlı'nın dayısı Murat Aydın, teknedekilerin kuş ve balık avlamak için göle açıldıklarını, dönüş yolunda teknenin alabora olduğunu söyledi.

Umutlu bir bekleyişi sürdürdüklerini anlatan Aydın, teknenin alabora olmasına, birkaç gündür devam eden fırtınanın neden olabileceğini kaydetti.

Ekipler, gölde kaybolan Yunus Emre Erol (20), Yunus Semiz (38), Bilgin Namlı (15), ve Mehmet Ali Semiz'i (35) arama çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1381 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.