1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. SEABOB, CNR Avrasya Boat Show’da
SEABOB, CNR Avrasya Boat Show’da

SEABOB, CNR Avrasya Boat Show’da

Su sporu aracı Seabob, çevre dostu, elektrikli ve yüksek performanslı motor özelliği ile deniz severlerin vazgeçilmezi olarak CNR Avrasya Boat Show’a geliyor.

A+A-

Su sporu aracı Seabob’un motor ünitesi yüksek kaliteli karbon parçalar, dayanıklı seramik kaplama ve tuzlu suya karşı dayanıklı metal kullanılarak üretiliyor.

 Her vitesinde mutlak uzaklığı ve saf özgürlüğü yaşatan Seabob’un sürüş kademeleri arasındaki müthiş itme kuvveti, sürücüsüne kıyaslanamaz bir hareket kabiliyeti sağlıyor.

 Elektronik kumanda paneli üzerinden kişisel ayarlamalar yapılarak 40 metre derinliğe kadar dalış yapma imkanı da veren Seabob, emniyet şalteri, seçilen dalış derinliğinden daha derinlere dalınmasını kesin bir şekilde engelliyor.

Seabob’un en yeni modellerinin de sergileneceği, dünya denizcilik sektörünün en büyük 2. fuarı olan CNR Avrasya Boat Show, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve DENTUR işbirliği ile 10-18 Şubat 2018 tarihleri arasında, ihracatın merkezi ve denizciliğin merkezi CNR Expo Yeşilköy’de düzenleniyor.

seabob-1.jpg

seabob-2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 9400 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.