1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SEAGULL Europort Fuarı'nda
SEAGULL Europort Fuarı'nda

SEAGULL Europort Fuarı'nda

EUROPORT İSTANBUL 12.Uluslararası Denizcilik Fuarı bugün (20.03.2013) başladı. Birçok firmanın standının yer aldığı fuarda SEAGULL firmasıda yerini aldı.

A+A-

2003 yılında sektörde hizmet vermeye başlayan SEAGULL firması da 12.Uluslararası Denizcilik Fuarı'nda yerini aldı.  

Firma, sektörün ihtiyacı olan ekipmanların üretimi, kullanımı, kullanım eğitimleri konusunda uzman personeli ile faaliyetlerini sürdürüyor. Deniz kirliliği ile mücadelede kullanılan malzemelerde üretimi dışında Vıkoma firması ile Türkiye’de de temsilcilik sözleşmeleri bulunan SEAGULL firması, ülkenin önde firmalarının liman tesislerine acil müdahale konusunda hizmet veriyor.

Ulusal ve uluslararası deniz ve çevre kirliliklerine karşı önlem ve müdahale konusunda en başarılı firma olmayı hedefleyen SEAGULL, bu hedefe ulaşma yolunda ki adımlarını atarken çok uluslu firmalarla da iş birliği içine girerek çalışmalarını sürdürüyor.

Deniz kirliliklerine müdahale ve temizlik çalışmaları, deniz kirliliklerine danışmanlık, atık toplama tesisleri projelendirilmesi ve inşası ve atık toplama gibi hizmetler veren Martı Çevre Hizmetleri, firmanın genel müdürü Erdem Nevşehir önderliğinde standta ziyaretçileriyle buluşuyor.

sam_0743.jpg

sam_0742.jpg

sam_0744.jpg

sam_0746.jpg

Virahaber.com

Bu haber toplam 4482 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.