Arşivde Ara

Aranılacak Kelime:
Sıralama:    Tersten sırala
 
Arama Sonuçları
Yoğun sis nedeniyle İDO’da tüm seferler iptal
Olumsuz hava koşulları sebebi ile tüm iç hat deniz otobüsü ve araba vapuru seferlerini iptal eden İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), dış hatlarda da bazı seferlerini iptal etti.
01 Mart 2017 Çarşamba 10:30
İDO filosuna yeni bir gemi daha ekledi
Marmara’nın iki yakası arasındaki ulaşımın hızlı, avantajlı, konforlu ve güvenli adresi İDO, Eskihisar-Topçular araba vapuru seferlerinde, bayram ve yaz yoğunluğunu gözeterek filosunu yeni bir gemiyle güçlendirdi.
15 Temmuz 2015 Çarşamba 11:57
İstanbullines Webrazzi Ödülleri'ne aday adayı oldu
İstanbullines'ın geçen ay piyasaya sürdüğü mobil uygulaması "İstanbullines Feribot Seferleri", Webrazzi Ödülleri’nde “Yılın Mobil Uygulaması” dalında aday adayı oldu.
19 Aralık 2014 Cuma 12:33
Minik kaptandan İstanbul’un trafik sorununa çözüm
Deniz taşımacılığı sektörünün önde gelen firmalarından İstanbullines, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda küçük misafirleriyle bir araya geldi.
24 Nisan 2014 Perşembe 16:00
Negmar Denizcilik'ten İDO'ya ilginç teklif
Narlı Feribot İşletmeciliği AŞ Genel Müdürü Bülent Şafak, İDO'nun İskoç ortağı Brian Souter'in açıklamasına, ilginç bir teklif ile cevap verdi; "İDO'nun zarar ettikleri hatları işletmeye talibiz"
23 Ekim 2012 Salı 05:46
Negmar, Eskihisar Topçular feribot seferlerini başlatıyor
Negmar, Eskihisar Topçular arabalı vapur hattı seferlerini başlatmak için toplam değeri 60 milyon TL olan yeni bir yatırıma imza attı. Üç feribot satın alan Negmar, Eskihisar-Topçular seferini 25 Ekim’e kadar başlatacak.
24 Eylül 2012 Pazartesi 08:50