1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehir Hatları, 30 Mayıs’ta ‘Yaz Tarifesine’ geçiyor
Şehir Hatları, 30 Mayıs’ta ‘Yaz Tarifesine’ geçiyor

Şehir Hatları, 30 Mayıs’ta ‘Yaz Tarifesine’ geçiyor

Şehir Hatları’nın yaz tarifesi 30 Mayıs’ta başlıyor. Yaz sezonuna göre düzenlenen seferler 30 Mayıs – 18 Eylül 2016 tarihleri arasında geçerli olacak. Yaz tarifesiyle boğaz turları da Üsküdar’a uğrayacak.

A+A-

Yolcularına güvenli, konforlu, nostaljik, İstanbul tadında toplu ulaşım hizmeti sunan Şehir Hatları 30 Mayıs itibariyle ‘2016 Yaz Tarifesi’ne geçiyor. Yaz mevsiminin yoğunluğu dikkate alınarak düzenlenen yaz tarifesinde Boğaziçi ve Adalar hatlarındaki seferler arttırıldı. Yolcu talebine bağlı olarak vapur hatları ilave seferlerle güçlendirilecek. Yeni tarife 30 Mayıs – 18 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

Atla bir vapura, İstanbul’u yaşa

Şehrin en keyifli, en turistik ve en havalı seferleriyle İstanbul’un güzelliklerini, her gün yeniden keşfetmeye ve yeniden yaşamaya davet eden Şehir Hatları, ‘atla bir vapura, İstanbul’u yaşa’ sloganıyla yaz tarifesine başlıyor.

Yaz sezonunun tarife yoğunluğu göz önünde bulundurularak gemilerin periyodik bakımları, havuzlama işlemleri ve bakım-tutumları tamamlanarak hazır hale getirildi. Yaz tarifesiyle Kabataş-Kadıköy-Adalar hatları sıklaştırılırken, Boğaz’a yapılan uzun ve kısa turlar Üsküdar’a uğrayacak şekilde düzenlendi.

Sarıyer-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı seferleri 11 Haziran – 28 Ağustos tarihleri arasında şirin tatil köyü Poyraz’a kadar uzatıldı, Sedef Adası seferleri de her gün Bostancı’dan Büyükada’da ücretsiz aktarmalı olarak 2 gidiş – 2 dönüş şeklinde yaz boyunca uygulanacak.

Boğaz’ın keyfi vapurda boğaz turlarıyla yaşanır

Yaz sezonunda sayısı arttırılan Boğaz Turlarından ‘Uzun Tur’ her gün 10.35 ve 13.35, ‘Kısa Tur’ 14.30 Eminönü’nden hareket edecek. Yeni tarifeyle Boğaz Turlarının duraklarının arasına Üsküdar’da katılıyor.

Yaz akşamlarının nostaljik keyfi “Mehtap Turları” 4 Haziran – 17 Eylül tarihleri arasında her Cumartesi Bostancı’dan Anadolu Kavağı’na uzanan turlarla başlıyor. 

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2755 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.