1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehir Hatları Kızılay'a iyilik yapmaya davet ediyor
Şehir Hatları Kızılay'a iyilik yapmaya davet ediyor

Şehir Hatları Kızılay'a iyilik yapmaya davet ediyor

İstanbul Şehir Hatları, 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde kutlanan ‘Kızılay Haftası’ kapsamında  farkındalık yaratmak amacıyla önemli bir projeye imza atarak ‘iyilik yapmaya davet ediyor’.

A+A-

Yıllık taşıdığı yaklaşık 40 milyon yolcusuyla İstanbul’un kent içi ulaşımında denizden çözümler sunan Şehir Hatları A.Ş., kamusal alanda yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle de örnek bir kurum olarak adından söz ettiriyor. 

‘İyilik yapmak kanımızda var’

Ülkemizin yıllık yaklaşık 2 milyon 500 bin ünite kan ihtiyacının tamamına yakınını gönüllü kan bağışçılarının desteğiyle karşılayan KIZILAY ile İBB iştiraklerinden Şehir Hatları ‘iyilik yapmak kanımızda var’ parolasıyla çok önemli bir projeye imza atıyor.

Şehir Hatları, 18 – 65 yaş arası sağlıklı olan tüm bireyleri, ihtiyaç sahiplerinin zor zamanlarında yanında olmaya ve düzenli kan bağışını teşvik etmek amacıyla kan bağışında bulunmaya davet ediyor.

Buna göre 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında, Kadıköy ve Üsküdar’a konuşlandırılan mobil kan bağışı araçlarından gönüllüler kan bağışında bulunabilecek. Gönüllü kan bağışçıları için Şehir Hatları’nın Kadıköy ve Üsküdar iskelelerinde bağışçılar için başvuru noktaları oluşturulacak.

Şehir Hatları Genel Müdürü Yakup Güler projeyle ilgili olarak kan bağışının insani bir sorumluluk olduğunu ve İBB Şehir Hatlarının düzenli bağış projeleri ile kan ihtiyacı talebine bir nebze osun katkı sağlamak ve Kızılay’a destek olmak istediklerini söyledi.

Proje ile artan kan ihtiyacına destek olunurken, yürütülen insani yardım faaliyetlerinin vapur yolcularına duyurusu yapılarak Kızılay’ın faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılması hedefleniyor.

iyilik.jpg

sehir-hatlari.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6747 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.