1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Sektör Gemi Brokerleri Derneği'nin iftarında buluştu
Sektör Gemi Brokerleri Derneği'nin iftarında buluştu

Sektör Gemi Brokerleri Derneği'nin iftarında buluştu

Gemi Brokerları Derneği Başkanı Şinasi Onur tarafından verilen iftar yemeğinde sektör temsilcileri bir araya geldi.

A+A-

Gemi Brokerları Derneği Başkanı Şinasi Onur, Fenerbahçe’de bulunan İstanbul Yelken Kulübü’nde İftar Yemeği etkinliği düzenledi.

Kuruluşunun üzerinden çok fazla zaman geçmemesine rağmen başarılı faaliyetlere imza atan Gemi Brokerleri Derneği Üyeleri, her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerinin altıncısında bir araya geldi.

Fenerbahçe’de gerçekleştirilen iftar yemeğine, Gemi Brokerleri Derneği Genel Başkanı Şinasi Onur’un yanı sıra, Deniz Ticaret Odası Yönetim kurulu Üyesi Kaptan Alev Tunç, KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır, Karadeniz Armatörleri Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can, Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı A.Deniz Eraydın, GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın, TURMEPA Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kaptanoğlu, Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli ve denizcilik sektörünün temsilcileri katılım gösterdi.

Denizcilik sektörünün buluştuğu iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Şinasi Onur, yaşanan krizlerin zorluklarına rağmen sektörün birbirine destek olarak bunları aşacağını belirterek, “‘Denizci Millet Denizci Ülke’  sloganı ile ülkemizin tüm kaynaklarını hep birlikte kullanıp denizciliğimizi laik olduğu seviyeye getirmek için var gücümüzle çalışacak bu yolda önümüze çıkan engelleri birlikte aşacağız. Bizler gemi brokerleri olarak bu camia da üzerimize düşen görevi laikiyle yerine getirecek, denizciliğimizi bir adım öteye taşıyabilmek adına elimizden geleni tüm gücümüzle yapacağız. Bu akşam vesilesiyle Tüm denizcilik camiasının 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı kutlu olsun” dedi.

ViraHaber.com

basliksiz-1.png

Bu haber toplam 2746 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.