1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. Şen: Cahit İstikbal yine arıza yaptı
Şen: Cahit İstikbal yine arıza yaptı

Şen: Cahit İstikbal yine arıza yaptı

Kara&Deniz Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hakkı Şen, Cahit İstikbal'in Kara&Deniz Gazetesi'nin gündeme taşıdığı haberi kendi sitesinden başkasının ağzı ile yalanlamasına tepki gösterdi.

A+A-

Kara&Deniz Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hakkı Şen, Cahit İstikbal'in Kara&Deniz Gazetesi'nin gündeme taşıdığı haberi kendi sitesinden başkasının ağzı ile yalanlamasına tepki gösterdi.

Kaptan yine arıza çıkardı

"Uzun zamandır Bay İstikbal’den ses çıkmıyordu. Kaptan Harem’den sinyal verdi. Bay İstikbal, Türk Loydu Genel Kurulu ve öncesinde yaşananlar ile ilgili yayınladığımız belgeleri görmezlikten gelerek, her zaman olduğu gibi başkasının ağzı ile konuşmaya başladı. Harem Kılavuzluk İstasyonu’nda oturup, copy-paste gastecilik (!) yapan kaptan, maharetini göstererek, iftira bir haberin ortağı oldu.

Bay İstikbal, gemiye çıkarken kullandığı şeytan çarmıhından olsa gerek, her işin altında şeytanlık aramaya başladı. Bay İstikbal, madem şeytanca bir tavırla başkasının adıyla konuşuyorsun, o zaman haberde söylediğin, “Bazı kişilerin şahsi çıkarları doğrultusunda kurumları küçük düşürmeyi göze alarak GMO ve Türk Loydu’nu mahkeme ortamlarına taşımaları, mahkemenin normal seyrini, seçimlere engel addedip, yürütmeyi durdurma kararı verilmiş gibi gösterme niyetleri” cümlesinden hareketle ve haberi aldığın sitenin sahibi Hayrettin Bey’e de selam söyleyerek şu soruya cevap ver: “T.C. 1 İdare Mahkemesi Esas No: 2011/617 sayılı kararla yürütmeyi durdurdu mu, durdurmadı mı?

Diğer taraftan gazete haberini dikkatle okursan, ardından mahkemenin yürütmeyi durdurma kararını Müsteşarlıktan gelen bir yazı üzerine iptal ettiğini ve mahkemenin devam ettiğini de göreceksin.

Yine ağzıyla konuştuğun Hayrettin Bey’e de selam söyleyerek, gazetede de yayımlanan aşağıdaki sence de bir belge mi, yoksa sen “beyaz bill”le mi karıştırıyorsun.

Bu arada bir tavsiye, GMO Ana Yönetmeliği’nin 50. Maddesinin (b) şıkkını bir zahmet oku.

Eğer bu sorulara bir cevabın varsa ne ala, yoksa Allah senin gibi gastecilerden (!) hepimizi korusun… "

BAY İSTİKBAL AŞAĞIDAKİ BİL-GİLERİ BAŞKA BİL-LERLE KARIŞTIRMA

1.20110502094717.jpg

2.20110502095005.jpg

Hakkı ŞEN - Kara&Deniz Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü
 

Bu haber toplam 1479 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.