18. MARE FORUM Atina’da yapıldı

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’nin (GİSBİR) sponsorları arasında yer aldığı 18. MARE FORUM Yunanistan’ın başkenti Atina’da gerçekleştirildi.

Forum’da,  Doğu Akdeniz, Yunanistan, Mısır, İsrail ve diğer ülkelerde devam eden gelişmelere, petrol ve doğal gaz arama ve ulaştırma konularında derin su kaynaklarının gelişmesi konuları ele alındı.

Konferans konuları arasında yeni gemi inşa modelleri, kurallar ve yenilikler ile Doğu Akdeniz’in derinliklerinde  petrol ve gaz arama ve taşımacılığı konularının da yer aldığı Forum’a GİSBİR Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Özokutucu ve GİSBİR Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Erhan Esinduy, Erkal, Gemak ve Tersan Tersanelerinin yetkilileri ile birlikte katılım gösteriyor. GİSBİR Tanıtım Masasında bulunan GİSBİR, Erkal Tersanesi, Gemak Tersanesi ve Tersan Tersanesi’nin tanıtım materyalleri ve broşürleri konferans katılımcılarının yoğun ilgisini çekti.

Foruma armatörler ve gemi operatörleri, gemi inşacılar,klas kuruluşları, politikacılar, organizatörler, deniz hukukçuları, çevreciler, ekipman sağlayıcıları katıldı.

Vira Haber

SEKTÖRDEN Haberleri

ABS’den AB Emisyon Ticaret Sistemi Semineri
12. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması Sonuçlandı
CII Derecelendirmesinin Charterer ve Armatörler Arasında Yaratacağı Sorunlar Konuşuldu
GBD Cumhuriyetin 100. Kuruluş Yıldönümünü Büyük Bir Organizasyonla Kutladı
Arkas Line’ın 24 Ülke Yöneticileri İzmir’de Buluştu