6 köpekbalığı bu gölde hapis

Avustralya’da, sel yüzünden okyanusa bağlanan göle 6 köpekbalığı girdi. Sel suları çekilince köpekbalıkları gölde yaşamaya başladı.

Avustralya’da, sel yüzünden okyanusa bağlanan göle 6 köpekbalığı girdi. Sel suları çekilince köpekbalıkları gölde yaşamaya başladı.

HAZİRAN’daki büyük sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Avustralya’nın Brisbane kenti, Büyük Okyanus sularının taşıdığı 6 köpekbalığından kurtulmanın yollarını arıyor. Uzunluğu 3 metreyi bulan köpekbalıkları sel sularının çekilmesiyle okyanusa yakın küçük bir gölde sıkışıp kaldı.

Golf sahasının ortasında
Köpekbalıkları, göle kısa sürede uyum sağladı. Bu durum, en çok golfçüleri tedirgin etti. Kulüp yönetimi, müşterilerini kaçırmamak için şimdilik göl kenarına “Dikkat köpekbalığı. Yüzmeyin ve toplarınızı almaya çalışmayın” yazan tabelalar koymakla yetindi.

Hürriyet

DÜNYA Haberleri

İran Devrim Muhafızları Ordusu'ndan ABD Uçak Gemisini Hedef Alan Paylaşım
Fransa’nın El Koyduğu "Grinch" Tankeri Marsilya'da Limana Çekildi
DP World’den Türk Yumurta Üreticilerine Küresel Soğuk Zincir Hamlesi
Beyaz Saray Sözcüsü Leavitt: "El konulan gemi, sahte bayrak taşıdığı için vatansız kabul edildi"
ABD, Uluslararası Sularda "Sophia" Adlı Petrol Tankerine El Koydu