Beyrut Limanı'nda Korkutan Yangın

Beyrut Limanı'nda geçtiğimiz ay meydana gelen büyük patlamanın ardından bugün de korkutan bir yangın çıktı.

Beyrut Limanı'nda geçtiğimiz ay meydana gelen ve şehre büyük zarar veren dev patlamanın ardından bugün de korkutan bir yangın çıktı.

YANGIN LASTİK VE YAĞ DEPOSUNDA ÇIKTI

Yangın nedeniyle dumanlar gökyüzünü kaplarken, korkuya kapılan işçilerin limandan kaçtığı görüldü. Lübnanlı ordusu yaptığı açıklamada, Beyrut Limanı'nda bir lastik ve yağ deposunda yangın çıktığını ve yangının çıkış nedeninin henüz bilinmediğini ifade etti. Çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Öte yandan, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 4 Ağustos'ta meydana gelen patlamada en az 190 kişi hayatını kaybetmiş, 6 bin 500'den fazla kişi de yaralanmıştı. Patlama sonrası Beyrut Limanı ve yakınındaki bölgeler harabeye dönmüştü. Lübnan Kızılhaçı Genel Sekreteri George Kettana, yangın sonucu yaralının olmadığını söyledi.

Vira Haber

DÜNYA Haberleri

İran Devrim Muhafızları Ordusu'ndan ABD Uçak Gemisini Hedef Alan Paylaşım
Fransa’nın El Koyduğu "Grinch" Tankeri Marsilya'da Limana Çekildi
DP World’den Türk Yumurta Üreticilerine Küresel Soğuk Zincir Hamlesi
Beyaz Saray Sözcüsü Leavitt: "El konulan gemi, sahte bayrak taşıdığı için vatansız kabul edildi"
ABD, Uluslararası Sularda "Sophia" Adlı Petrol Tankerine El Koydu