Darbe petrol fiyatlarını arttırdı

Mısır Ordusu'nun Süveyş'te olağanüstü hal ilan etmesi petrol fiyatlarını sıçrattı. Brent petrol 107 doları aştı Nisan ayındaki seviyelerine çıktı.

Süveyş'teki olağanüstü hal ilanı petrol fiyatlarını sıçrattı. Brent petrol 107 doları aştı Nisan ayındaki seviyelerine çıktı.

Mısır ordusu, Sina'daki bir havaalanı ve güvenlik noktalarına yapılan saldırıların ardından Süveyş ve Güney Sina'da olağanüstü hâl ilan etti. Devlet yayın organı El Ahram gazetesinin haberine göre Süveyş ve Güney Sina'da olağanüstü hal ilan edildi.

Bu haberin ardından Brent petrol fiyatı 107 dolara kadar fırladı. Brent petrol en son Nisan ayında bu seviyelerdeydi. Brent petrol şu dakikalarda 106,77 dolardan işlem görüyor. ABD Ham petrolleri de bu haberin ardından 102 doları gördü.

virahaber.com



DÜNYA Haberleri

IBIA ile Hong Kong Gemi Sahipleri Birliği Arasında Sürdürülebilir Denizcilik İçin İş Birliği Anlaşması
Putin: "Ukrayna Limanlarına ve Bu Limanlara Giren Gemilere Karşı Saldırılarımızın Kapsamını Genişleteceğiz"
Güney Asya'daki Sel ve Toprak Kaymalarında Can Kaybı Bin 400'ü Geçti
Gemiden Tahliye Edilen 25 Personel Tedbiren Hastaneye Götürüldü
İngiltere'de Türkiye ile Umman Arasında Denizcilik ve Ulaştırma Alanında İş Birliği İçin 2 Yeni İmza