Denizcilik Platformu İçin Çalışmalar Başladı

Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) 16 Mart Çarşamba günü itibarı ile düzenlediği toplantıda “Denizcilik Platformu” oluşturduğunu duyurdu.

GEMİMO Başkanı Feramuz Aşkın'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya TÜRDEF Başkanı Arif Bostan, TÜRDEF Genel Sekreteri Nuri Koray Kurun, TÜRDEF’e üye dernek başkanları Mutlu Dündar, Zafer Akbulut, Teoman Mustafa Akyol, Murat Şahin, Selahattin Alan ve Yakup Korkmaz ile dernekleri temsilen Ahmet Çağlar Coşkunsu ve Cem Soydan hazır bulundu.

Türk Armatörler Birliği Başkanı Cihan Ergenç, ev sahibi GEMİMO yönetim kurulundan Yaşar Canca ve Salih Bilal'ın bulunduğu toplantıda katılımın genişletilerek İMEAK Deniz Ticaret Odası, GMO, Türk Loydu, işveren ve işçi sendikalarının da katılımı ile kapsayıcı bir denizcilik platformu oluşturulmasına karar verildi.

TÜRDEF Yönetimi haberi şöyle duyurdu: “Milli menfaatler ve Türk denizciliğinin geleceği adına konsensüs oluşturulması bakımından somut bir adım olarak ‘Denizcilik Platformu’nun oluşturulduğunu memnuniyetle ifade ederiz.”

Vira Haber

SEKTÖRDEN Haberleri

KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi’nde Mezunlar ve Öğrenciler Kariyer Günlerinde Buluştu
Sektöre Özel Biletleme Platformu Tanıtıldı: Gemi Adamlarına Kolaylık Sağlayacak Yeni Sistem Kullanıma Açıldı
Begüm Maritime Consultancy’den Görkemli Açılış
Golden Phoenix ve Kuzey Marine, Armatörlere Yönelik Ship Finance & New Building Programını Başlattı
Negmar, Maersk’ten İki Adet 2.500 TEU’luk Konteyner Gemisi Satın Aldı