Falcı Ahtapot'a rakip çıktı

Yaptığı tahminlerle Dünya Kupası'nın yıldızı olan falcı ahtopot Paul'e Hindistan'dan rakip çıktı

Almanya'nın maçlarıyla ilgili yaptığı tahminlerle Dünya Kupası'nın yıldızı olan falcı ahtopot Paul'e Hindistan'dan rakip çıktı.

Almanya'nın Oberhausen kentindeki Alman Akvaryumu'nda yaşamını sürdüren Paul'ün isabetli tahminleriyle dikkat çekmesi başka hayvanların da ortaya çıkmasına neden oldu.

Singapur'da yaşamını sürdüren 13 yaşındaki uzun kuyruklu bir papağan Hollanda'nın şampiyon olacağını ilan etti.

Hindistan asıllı bir astrologun yardımcılığını yapan papağanın adı Mani. Mani'nin İspanya-Almanya yarı finali ve çeyrek final eşleşmelerinin tamamını doğru bildiği iddia ediliyor.

Final için Hollanda'yı seçen Mani, Uruguay ile Almanya arasında oynanacak 3'ncülük maçı için de tercihini Almanya'dan yana kullandı.

Mani'ye göre Dünya Kupası'nın ilk dört sırası şöyle olacak:

1-Hollanda

2-İspanya

3-Almanya

4-Uruguay

 

Vatan

DÜNYA Haberleri

IBIA ile Hong Kong Gemi Sahipleri Birliği Arasında Sürdürülebilir Denizcilik İçin İş Birliği Anlaşması
Putin: "Ukrayna Limanlarına ve Bu Limanlara Giren Gemilere Karşı Saldırılarımızın Kapsamını Genişleteceğiz"
Güney Asya'daki Sel ve Toprak Kaymalarında Can Kaybı Bin 400'ü Geçti
Gemiden Tahliye Edilen 25 Personel Tedbiren Hastaneye Götürüldü
İngiltere'de Türkiye ile Umman Arasında Denizcilik ve Ulaştırma Alanında İş Birliği İçin 2 Yeni İmza