İşte Total'in yeni CEO'su

Christophe de Margerie’nin uçak kazasında ölmesinin ardından Total'in yeni CEO'su Patrick Pouyanne oldu

Fransa'da, petrol şirketi Total'in Üst Yöneticisi (CEO) Christophe de Margerie'nin ölümünün ardından şirketin yeni yöneticileri belli oldu. 

De Margerie'in ölüm haberinin ardından olağanüstü toplanan şirket yönetim kurulunda alınan karar doğrultusunda, De Margerie'nin yerine şirketin üst yöneticiliğine Patrick Pouyanne getirildi. Pouyanne, şirket bünyesinde rafineri ve kimyasal bölümünün başındaydı. 

Şirketin yönetim kurulu başkanlığına ise Thierry Desmarest seçildi.  

De Margerie, pazar günü Rusya'da meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybetmişti. Paris'e dönmek üzere Moskova'daki Vnukovo Havalimanı'ndan havalanmaya hazırlanan Margerie'nin özel jeti, kalkış sırasında pistteki kar küreme aracına çarpmıştı. 

turkishenergynews.com

DÜNYA Haberleri

IBIA ile Hong Kong Gemi Sahipleri Birliği Arasında Sürdürülebilir Denizcilik İçin İş Birliği Anlaşması
Putin: "Ukrayna Limanlarına ve Bu Limanlara Giren Gemilere Karşı Saldırılarımızın Kapsamını Genişleteceğiz"
Güney Asya'daki Sel ve Toprak Kaymalarında Can Kaybı Bin 400'ü Geçti
Gemiden Tahliye Edilen 25 Personel Tedbiren Hastaneye Götürüldü
İngiltere'de Türkiye ile Umman Arasında Denizcilik ve Ulaştırma Alanında İş Birliği İçin 2 Yeni İmza