İşte Total'in yeni CEO'su

Christophe de Margerie’nin uçak kazasında ölmesinin ardından Total'in yeni CEO'su Patrick Pouyanne oldu

Fransa'da, petrol şirketi Total'in Üst Yöneticisi (CEO) Christophe de Margerie'nin ölümünün ardından şirketin yeni yöneticileri belli oldu. 

De Margerie'in ölüm haberinin ardından olağanüstü toplanan şirket yönetim kurulunda alınan karar doğrultusunda, De Margerie'nin yerine şirketin üst yöneticiliğine Patrick Pouyanne getirildi. Pouyanne, şirket bünyesinde rafineri ve kimyasal bölümünün başındaydı. 

Şirketin yönetim kurulu başkanlığına ise Thierry Desmarest seçildi.  

De Margerie, pazar günü Rusya'da meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybetmişti. Paris'e dönmek üzere Moskova'daki Vnukovo Havalimanı'ndan havalanmaya hazırlanan Margerie'nin özel jeti, kalkış sırasında pistteki kar küreme aracına çarpmıştı. 

turkishenergynews.com

DÜNYA Haberleri

NATO Zirvesi Öncesinde Deniz Güvenliği Gündemi Ankara’da Değerlendirildi
Denizcilik Tarihinin En Büyük LNG Gemisi Siparişi: Katar’dan Çin’e 24 Dev Tanker
İngiltere'den Hürmüz Boğazı'na Askeri Yığınak
ABD Orta Doğu'ya 3'üncü Uçak Gemisini Konuşlandırdı
Dışişleri Bakanlığı: "Türk Deniz Yetki Alanlarını İhlal Eden Haritaların Geçerliliği Yoktur"