Rusya'da Düşen 28 Kişinin Bulunduğu Uçağın Enkazına Ulaşıldı

Rusya'nın Kamçatka yarımadasında düşen AN-26 tipi uçağın enkazına ulaşıldığı, 6'sı mürettebat toplam 28 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Rusya'nın Kamçatka bölgesindeki Petropavlovsk-Kamçatski'de kentinden kalkan ve Palana'ya inişe geçtiği sırada hava trafik kontrolü ile irtibatı kesildikten sonra düşen AN-26 tipi uçağın enkazına ulaşıldı.

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsiya) tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre düşen uçağın enkazının Palana Havaalanı'na 4-5 kilometre uzaklıktaki deniz kıyısında olduğu tespit edildi.

"Uçaktakilerin tamamı hayatını kaybetti"

Kamçatka Havacılık Ajansı Genel Müdürü Alexei Khrabrov ise enkaza havadan yapılan incelemeler sırasında ulaşıldığını, uçağın kanat kısımlarının farklı bir noktada, ana gövdesinin ise deniz kıyısındaki bir noktada bulunduğunu vurguladı. Khrabkov, ilk belirlemelere göre şu ana kadar uçakta bulunan 6'sı mürettebat toplam 28 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Vira Haber

DÜNYA Haberleri

IBIA ile Hong Kong Gemi Sahipleri Birliği Arasında Sürdürülebilir Denizcilik İçin İş Birliği Anlaşması
Putin: "Ukrayna Limanlarına ve Bu Limanlara Giren Gemilere Karşı Saldırılarımızın Kapsamını Genişleteceğiz"
Güney Asya'daki Sel ve Toprak Kaymalarında Can Kaybı Bin 400'ü Geçti
Gemiden Tahliye Edilen 25 Personel Tedbiren Hastaneye Götürüldü
İngiltere'de Türkiye ile Umman Arasında Denizcilik ve Ulaştırma Alanında İş Birliği İçin 2 Yeni İmza