Sri Lankalı Milletvekili Çiğ Balık Yedi

Sri Lanka'da bir milletvekili, koronavirüs salgını yüzünden düşen balık tüketimini teşvik etmek için kameraların karşısında çiğ balık yedi.

Sri Lanka'da bir milletvekili, koronavirüs salgını yüzünden düşen balıktüketimini teşvik etmek için kameraların karşısında çiğ balık yedi.

TRT Haber'de yer alan habere göre Sri Lanka'da milletvekili Dilip Wedaarachchi, ülkede düşen balık tüketimini artırmak için ilginç bir yol seçti.

Halkın koronavirüs bulaşma riskinden korkarak balık yemediğini söyleyen milletvekili, kameraların karşısında çiğ balık yedi.

"Bu balığı size göstermek için satın aldım. Bu ülkenin insanları balık yesin diye bir gösteri yapacağım. Korkmayın, koronavirüs bulaşmaz. Biz çiğ yiyoruz"

Sri Lanka hükümeti, salgın yüzünden balık ihracatında büyük bir düşüş yaşandığını açıklamıştı.

Vira Haber

DÜNYA Haberleri

İran Devrim Muhafızları Ordusu'ndan ABD Uçak Gemisini Hedef Alan Paylaşım
Fransa’nın El Koyduğu "Grinch" Tankeri Marsilya'da Limana Çekildi
DP World’den Türk Yumurta Üreticilerine Küresel Soğuk Zincir Hamlesi
Beyaz Saray Sözcüsü Leavitt: "El konulan gemi, sahte bayrak taşıdığı için vatansız kabul edildi"
ABD, Uluslararası Sularda "Sophia" Adlı Petrol Tankerine El Koydu