Suudi Arabistan Katar'ı adaya dönüştürüyor!

Suudi Arabistan'ın Katar'ı "adaya dönüştürmeyi" planladığı projenin yapımına yakında başlanıyor. Selva Kanalı projesinde tekliflerin sunulması için son günün gelecek pazartesi olduğu açıklanırken, projeye uluslararası 5 şirketten teklif alındı.

Suudi Arabistan'ın Katar'ı "adaya dönüştürmeyi" planladığı projenin yapımına yakında başlanıyor. Projeye 5 şirket teklif verirken,  İhaleyi kazanan şirket ya da konsorsiyum, tekliflerin son sunulma tarihinden itibaren 90 gün içerisinde duyurulacak. Proje kapsamında 5 büyük otel ve tatil köyünün yanı sıra 2 yeni liman inşa edilecek

Suudi Arabistan'ın Katar'ı "adaya dönüştürmeyi" planladığı projenin yapımına yakında başlanacağı bildirildi.

Suudi Arabistan'ın Mekke gazetesinde yer alan habere göre, Kraliyet Müsteşarı Suud el-Kahtani, Selva Kanalı projesinde tekliflerin sunulması için son günün gelecek pazartesi olduğunu açıkladı.

Bu projenin uygulanması için uluslararası 5 şirketten teklif alınırken, ihaleyi kazanan şirket ya da konsorsiyum, tekliflerin son sunulma tarihinden itibaren 90 gün içerisinde duyurulacak. Gazetenin haberine göre, söz konusu proje 1 yıl içinde tamamlanacak.

Vira Haber

DÜNYA Haberleri

AB, Kızıldeniz’deki Çok Uluslu Koalisyona Katılacak
Kızıldeniz’de ABD Savaş Gemisine ve Ticari Gemilere Saldırı
Milli Yas İlan Edildi
İsrail-Filistin Savaşıyla Güvenli Rota Türkiye Oldu
Dünyanın En Büyük Konteyner Gemilerinden Birine "Türkiye" Adı Verildi