TÜRKLİM Genel Kurulu yarın yapılacak

22 yıldır Türk Limancılık sektörünün tek ve en büyük gücü olan Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİM)’nin 22. Olağan Genel Kurulu yarın Deniz Ticaret Odası’nda  65 üye şirket yöneticilerinin de katılımı ile düzenlenecek.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki özel liman işletmeleri ile 22 yıldır Türk limancılık sektörünün tek ve en büyük gücü olan Türkiye Liman İşletmecileri Derneği(TÜRKLİM)’nin 22. Olağan Genel Kurulu, 65 üye şirket yöneticilerinin de katılımıyla 17 Ocak 2019 Perşembe günü yapılacak.

TÜRKLİM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Genç’in açılış konuşmasını yapacağı Genel Kurul Toplantısı’nın ardından Türkiye Ekonomisi ve gündemini konuşmak üzere Gazeteci Yazar Hakan Güldağ ile keyifli bir sohbet gerçekleştirilecek.

Hopaport Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’in moderatörlüğünde düzenlenecek “Gelişen Teknolojilerin İSG Üzerindeki Etkileri” konulu SEÇ Paneli'nde ise Torosport Kurumsal Sürdürülebilirlik ve Yönetim Direktörü Burcu Türkeş ve Limakport Seç ve Kalite Şefi Hakan Gündoğdu konuşmacı olarak yer alacak.

TÜRKLİM Genel Kurulu’nda özel liman işletmeciliğine ilişkin gündemin de ele alınacağı kaydedildi.

Program:

Tarih: 17 Ocak 2019, Perşembe

Yer: İMEAK Deniz Ticaret Odası Toplantı Salonu

Saat:

15.45 – 16.45 Genel Kurul Toplantısı

17.00 – 17.40 Hakan Güldağ ile “2019 yılında Türkiye ve Dünyadaki Beklentiler”in konuşulacağı Özel Gündem Sohbeti

17:45 – 18:15 SEÇ Paneli: “Gelişen Teknolojilerin İSG Üzerindeki Etkileri”

18:30 Akşam Yemeği

Vira Haber

SEKTÖRDEN Haberleri

Atotech Maritim’den Denizcilik Şirketlerine AB Çevre Regülasyonlarında Entegre Uyum Desteği
Özata Denizcilik’ten 3,7 Milyon Dolarlık Gemi Bakım Sözleşmesi
Ağır Yük Taşıyan Gemi İstanbul’da Güvenlik Önlemleri Altında Seyrini Tamamladı
Doğuş Marine ile Linssen Yachts Arasında Distribütörlük Anlaşması İmzalandı
DESAN’dan Malezya’da Stratejik Tersane Yatırımı