Yat firmaları Miami Yat Fuarı’na hazırlanıyor

Miami Yat Fuarı 15-19 şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Dünyanın önde gelen yat firmalarından biri olan Arcadia Yachts, en yeni motoryatı Arcadia Sherpa’nın tanıtımını fuarda yapacak.

Arcadia Yachts’ın çiçeği burnunda motoryatı Arcadia Sherpa, ABD lansmanını Miami’de gerçekleştirecek. 15-19 şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Miami Yat Fuarı, Collins Avenue’da düzenleniyor.

Üzeri açılabilen ve kapalıyken özel havalandırma sistemiyle iklimlendirilebilen sky lounge’uyla dikkat çeken motoryatın bu güvertesinde, yan camlar tek tuşla açılıp kapanabiliyor. Yine aynı şekilde kontrol edilebilen hard top tavanı sayesinde, bu üst güverte tamamen kapalı veya açık olarak kullanılabiliyor.

Aradia Sherpa’nın tavanında güneş panelleri bulunuyor. Bu paneller elektronik enstrümanları ve sistemleri çalıştıracak gücü, güneş enerjisini kullanarak sağlıyor.

Motoryatta çift Volvo Penta IPS600 motorlar yer alıyor. Bu motorlar sayesinde yarı-planing gövdesi, beklentinin üzerinde yakıt tasarrufu sağlıyor.

Arcadia, Sherpa modelinde iki farklı iç mekan opsiyonu sunuyor. Bunlardan birinin master suitinde spa alanı tasarlanmış. Diğerinde ise bu alan master suitin kendine özel salonu olarak düşünülmüş.

Vira Haber

SEKTÖRDEN Haberleri

ABS’den AB Emisyon Ticaret Sistemi Semineri
12. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması Sonuçlandı
CII Derecelendirmesinin Charterer ve Armatörler Arasında Yaratacağı Sorunlar Konuşuldu
GBD Cumhuriyetin 100. Kuruluş Yıldönümünü Büyük Bir Organizasyonla Kutladı
Arkas Line’ın 24 Ülke Yöneticileri İzmir’de Buluştu