1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Setur ile Ford Fiesta kazanma şansı
Setur ile Ford Fiesta kazanma şansı

Setur ile Ford Fiesta kazanma şansı

SETUR, 22 Temmuz – 31 Ekim 2013 tarihleri arasında www.setur.com.tr veya www.bookinturkey.com internet adresini ziyaret eden kullanıcılarına Ford Fiesta kazanma fırsatı sunuyor.

A+A-

Seyahatseverler, www.setur.com.tr’den yurt içi tur ve yurt içi otel veya www.bookinturkey.com internet adresindeki tüm ürünler için (yurtdışı otel rezervasyonları hariç) bireysel kullanıcı adı ve şifresiyle ücretsiz giriş yaparak tek seferde 500 TL ve katları tutarında rezervasyon gerçekleştirdiklerinde Ford Fiesta çekilişine katılma hakkı kazanacak. Her 500 TL için bir katılım hakkı elde edecek kullanıcılar Ford Fiesta sahibi olma şansını arttırabilecek.

Tatilinizde seçkin portföyün ve çeşitliliğin adresi ‘’SETUR’’

Seyahat severlere birbirinden özel ve farklı alternatifler sunan Setur’un, şeçkin portföyünde bulunan oteller ile tatilinizi dilediğiniz gibi planlamanın rahatlığını yaşayın. Rixos Premium Bodrum’da yeşilin en güzel tonları ile Ege’nin eşsiz turkuvaz renkli denizinin kucaklaştığı noktada doğa ile içiçe huzurlu bir tatil sizi bekliyor. Doğunun gizemli dünyasını batılı bir bakış açısı ile yorumlayan, Türk misafirperverliği ve geleneklerinin sade dış görünümünün ardında ihtişamlı mimari ile birleştiği Ela Quality Resort’da göreceğiniz, yaşayacağınız hiç bir şey tesadüf değil. Bodrum’un göz bebeği Milas’ın bize sunduğu doğal ve tarihi güzelliklerini güler yüzlü profesyonel ekibiyle birleştiren Vogue Hotel Bodrum siz değerli misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatacak. Rahatınız ve konforunuz için ihtiyaç duyacağınız herşeyin elinizin altında bulacağınız Sueno Hotels Beach tam düşlediğiniz gibi bir tatil için sizi Side’ye davet ediyor. Tarihi Bodrum yarımadasının kuzeyinde, Cennet Koyu’nun doğa harikası turkuvaz renkli sularında size hayal gibi bir tatil sunan Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa, misafirlerine unutulmaz ve özel anılar ile dolu bir tatil sunuyor.
 

2.20130719103159.jpg

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1118 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.