1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Setur'un yeni markası SeturSelect yola çıktı
Setur'un yeni markası SeturSelect yola çıktı

Setur'un yeni markası SeturSelect yola çıktı

Setur'un yeni markası SeturSelect, Divan Brasserie Beyoğlu’nda düzenlenen bir kokteylle basına ve katılımcılara tanıtıldı.

A+A-

Setur, misafirlerine sunduğu kişiye özel seyahat hizmetini SeturSelect ile markalaştırdı. SeturSelect'in balayı, spor, gurme, kültür, aile, macera, spa ve deniz kategorilerinden oluşan temalarındaki tüm detaylar, kişisel zevkler ve beklentiler doğrultusunda kişiye özel olarak şekillendiriliyor. Setur Select ile otel seçenekleri, ulaşım alternatifleri, restoran önerileri, vize işlemleri, rehberlik hizmetleri, turlar ve aktiviteler dahil her şeyi planlamayı amaçlayan şirket, dünyanın farklı coğrafyalarına ve kültürlerine başka açılardan yaklaşacak.

Profesyonel seyahat danışmanlığı hizmeti ile ön plana çıkmayı hedefleyen SeturSelect, konusunda uzman, destinasyonları birebir deneyimlemiş seyahat danışmanları ile tatilcinin aklındaki rotaya uygun seyahat deneyimleri planlayacak. Şirket ayrıca, hazır tur setlerini de misafirlerine sunacak. Güney Fransa’da modern sanatı, Kuzey’de Giverny bölgesinin  empresyonistleri, Doğu Amerika’da çağdaş  sanatı keşfetmen turları bunlardan yalnızca birkaçı.

SeturSelect'in web sitesine bu yaklaşıma göre tasarlayan şirket, seçilen destinasyonla ilgili olarak detaylı bilgilere ulaşılmasına olanak sağlıyor. Tatilcinin ayrıca, program oluşturma sürecinde seyahat danışmanlarından yardım alması da mümkün olacak. Her çeşit destinasyon önerilerinin yanı sıra dünyaca ünlü Abercrombie&Kent, Virgin Limited ve Orient  Express ürünlerini de portföyünde bulunduran SeturSelect, ayrıca Four Seasons Preferred Partner ve Starwood Luxury Privilege üyeliğiyle misafirlerine çeşitli avantajlar sunacak.

seturselectic.png

'SeturSelect tamamen kişiye özel'

Divan Brasserie Beyoğlu’nda, yapılan lansmanda konuşan SeturSelect Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, ''Setur olarak 50 yıldır turizm sektörünün her alanında değer ve fark yaratmayı amaç edindik. Biz, deneyim yaşatmanın peşindeyiz. Dünyada gidilebilecek çok fazla yer var ve görülmek istenen yerler her geçen gün artıyor. Yeni markamız SeturSelect ile tamamen kişiye özel oluşturulan programlarımızdan biri mutlaka sizin de zevkinize uygun olacak, seyahatseverlere seyahatin ötesinde deneyimler yaşatmayı vaad ediyoruz.'' dedi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3900 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.