1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Setur'un yeni projesi bir ödül daha aldı
Setur'un yeni projesi bir ödül daha aldı

Setur'un yeni projesi bir ödül daha aldı

Setur, görme engelli misafirleri için tasarladığı engelsiz.setur.com.tr web sitesi ile web dünyasındaki en prestijli ödüllerden biri sayılan “Altın Örümcek Ödülleri“nde “Sivil Toplum Organizasyonları/Sosyal Sorumluluk” kategorisinde birincilik ödülüne lay

A+A-

Misafirlerine bambaşka bir seyahat deneyimi yaşatan Setur, turizm sektöründe bir ilki gerçekleştirerek görme engelli misafirlerinin tatillerini kendilerinin seçebilmesi için tasarladığı engelsiz.setur.com.tr web sitesiyle 13. Altın Örümcek Ödülleri’nde “Sivil Toplum Organizasyonları/Sosyal Sorumluluk” kategorisinde birincilik ödülü alarak, başarısını bir kez daha tescilledi. 14 Ekim tarihinde Tim Maslak Show Center’da düzenlenen ödül töreninde Setur adına ödülü Setur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Selen Sözer aldı. 

Setur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Selen Sözer yaptığı açıklamada görme engelliler adına farkındalık yaratmayı hedefleyerek oluşturdukları engelsiz.setur.com.tr platformunun, görme engelliler için bugüne dek yapılmış en kullanışlı web sitelerinden biri olduğunu belirtti. Selen Sözer sözlerine şöyle devam etti: “engelsiz.setur.com.tr platformunun birçok markaya örnek olmasını diliyoruz. 50 yılı geride bırakan ve sosyal sorumluluk kavramının bilincinde olan bir marka olarak önümüzdeki dönemlerde de ‘engelsiz projeleri’mizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Tüm Setur Ailesi adına emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1273 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.