1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Sevdiklerinizi Mutlu Etmenin En Güzel Yolu
Sevdiklerinizi Mutlu Etmenin En Güzel Yolu

Sevdiklerinizi Mutlu Etmenin En Güzel Yolu

Çiçek buketi, çoğunlukla bağışlanan, bazen aynı bazen farklı çiçeklerin bir araya gelmesiyle oluşan, görünümüyle herkesi memnun eden bir üründür.

A+A-

Çiçek buketi, çoğunlukla bağışlanan, bazen aynı bazen farklı çiçeklerin bir araya gelmesiyle oluşan, görünümüyle herkesi memnun eden bir üründür. Bunlar çiçekçilerde en çok satan hediyelerdir ve bazen canlı bazen yapay olabilir. Herkes tarzına ve bütçesine göre paketi seçebilir veya saklayabilir.

Bazıları papatya buketlerini, bazıları ise gül buketlerini sever, bu nedenle çiçekçilerde birçok çeşit buket bulunur. Canlılarla ilgilenmek ile bir buket yapma çiçekle ilgilenmek çok farklıdır. Çiçek buketi siparişi verebilir, yakınlarınıza binlerce mesaj gönderebilirsiniz. Onlardan bazıları;

Sevginizi ifade edebilirsiniz.

Özleminizin derinliğini hissedersiniz.

Zor zamanlarda yanınızda olduklarını söyleyebilirsiniz.

Duygu ve düşüncelerin yanı sıra bir buket çiçek vererek en güzel anlarınızda gelenekleri gerçekleştirebilirsiniz. Evlilik teklifinde bir buket çiçek zorunludur. Kız çocukları için dilek çiçeği olarak özellikle bir buket çiçek ve özellikle bir buket gül tercih edilse de nişan çiçeği için yapay veya canlı çiçek buketi de alabilirsiniz.

Birçok farklı buket çeşidi vardır. Herkesin en sevdiği çiçek türü vardır ve bazı insanlar özellikle buket içindeki çiçekleri sever. Bazı çiçek türleri kısa sürede büyüdüğü ve kısa sürede solduğu için buketlerde kullanılır. Bu tür çiçekler; lale, papatya, gül ve ayçiçeği. Yapay çiçek buketlerinde her türlü yapay çiçek kullanılabildiği için çiçek aramayı bilmeyen ve evi için çiçek isteyen kişilerin tercih ettiği çiçek çeşitleri bulunmaktadır. Orkide gül, papatya, krizantem, lale ve karanfil gibi harika çiçeklerdir.

Buketindeki her çiçeğin anlamı farklı olduğu için karışık bir buket aldığınızda birden fazla mesaj gönderebilirsiniz. İşte bu yüzden en popüler çiçek buketi çeşitlerini ve anlamlarını sizlerle paylaşmak istedik.

Gül buketi ve anlamı; Gül buketleri genellikle sevgi ve şefkat anlamına gelir. Kırmızı buket alıcıları Sevgililer Günü, Yıldönümü ve Anneler Günü hediyesi olarak kullanabilirler. Ayrıca kız duaları ve evlilik teklifi çiçekleri için çok sevilen bir çiçektir. Turuncu, sarı ve beyaz güllerden bir buket alsanız bile samimiyet, dostluk, masumiyet gibi anlamlar ifade ediyorsunuz.

Lale buketi ve anlamı; Pek çok seveni olan laleler buketlerde rengârenk olabiliyor çünkü lalelerin birçok renk seçeneği bulunuyor. Beyaz lale buketi genç kızların çok sevdiği bir bukettir ve özellikle düğün çiçeği olarak ıslak laleleri severler. Bir buket lale ile masumiyeti ve güzelliği yansıtmak çok kolay. Bir gelinlik ile uyum ve şıklığı ile herkesi etkileyebilirler. Sarı laleler eskiden izolasyon anlamına geliyordu ama şimdi nezaket ve samimiyet anlamına geliyor. Turuncu laleler enerjiyi, çekiciliği ve dinamizmi yansıtabilir. Siz de lale seven eşinize veya sevgilinize kırmızı lale hediye edebilir, sevginizin derinliğini ifade edebilirsiniz.

Papatya buketi ve anlamı; Bekâret denilince akla ilk gelen çiçek papatyadır ve ilişkilerin saflığını yansıtır. İlk buluşma hediyesi olarak papatya zinciri vermek hem güzel bir jest hem de kadınlar tarafından tercih edilen bir jesttir, bu nedenle ilk buluşmada ve buluşmada ne satın alacağını düşünen erkekler papatya zinciri seçebilir.

Bir buket çiçek harika bir hediyedir. Bunun birkaç nedeni var. Bazıları sadece özel bir anı işaretlemek için bir buket verir. Çiçek buketi gönder makul fiyatlı olmanın yanı sıra, diğer şeylerin yanı sıra yüksek bir ahlaki değere sahiptirler. Hangi gün hangi buketi alsam diye düşünenlere önerilerde bulunmak istiyoruz. Buket hediyesi

Doğum günü; Akrabalarınızın doğum günlerinde ne tür bir çiçek sevdiğini biliyorsanız, o yönde devam edip bir çiçek seçip bir buket satın alabilirsiniz. Bilmiyorsanız, yakınlık derecesine göre seçebilirsiniz. Sevgiliniz, eşiniz veya anneniz dışında kimseye kırmızı gül seçmemenizi öneririz.

Bu haber toplam 1083 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.