1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şevki Bakırcı'dan veda mesajı
Şevki Bakırcı'dan veda mesajı

Şevki Bakırcı'dan veda mesajı

1986 yılından itibaren Türk Loydu'nda değişik görevlerde bulunan, son olarak Türk Loydu'nda Genel Müdür olarak görev yapan Şevki Bakırcı görevinden ayrılırken bir veda mesajı yayımladı.

A+A-

31 Ağustos 2011 tarihi itibariyle görevinden ayrılan Şevki Bakıcı'nın veda mesajı şöyle:

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

22 Şubat 1986 tarihinde oluşan ilk “Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu”nda Yönetim Kurulu Üyeliğiyle başladığım ve 01 Haziran 1999 tarihinden günümüze kadar da Bölüm Başkanı, Yürütme Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev yaptığım ülkemizin ulusal klaslama kuruluşu Türk Loydu’ndan 31 Ağustos 2011 tarihi itibariyle ayrılıyorum.

Kurluduğu günden beri güven ve itibarın sembolü olan, başta tarafsızlık ve bağımsızlık olmak üzere sahip olduğu ilkelerden hiçbir koşulda ödün vermeksizin bugünkü haklı konumuna erişen ve 27 Şubat 2012 tarihinde de 50. yılını geride bırakacak olan kuruluşumuzun, seçkin ve donanımlı insan kaynağının başarılı ve özverili çalışması ile özellikle son 10 yılda ulusal ve uluslararası piyasalarda çok önemli başarılara birlikte imza atmış bulunuyoruz. Uuslararası rekabetçi ortamda yarışabilmek için Türk Loydu Stratejik Planı’nı birlikte hazırladık, ilke ve hedefimizi birlikte belirledik. Bunlar, kurumumuz için hayati önemdedir, Türk Loydu’nun mevcut durumu koruyabilmesi ve gelişebilmesi, ancak hedeflerinin gerçekleştirilebilmesiyle mümkün olacaktır.

25 yılı aşan bir zaman diliminde içinde bulunmaktan gurur duyduğum Türk Loydu’nda gerek Yönetim Kurulu Üyesi ve gerekse Genel Müdür olduğum zamanlarda birlikte çalıştığım Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri’nin hizmet etme heyecanlarına yakından tanık oldum. Özellikle, askeri gemi projelerinin Türk Loydu klasında inşa edilmesinde büyük gayretleri olan ve Türk Loydu’nu sektörle buluşturan, kaynaştıran eski Yönetim Kurulu Başkanımız değerli hocam merhum Prof. Dr. Yücel ODABAŞI’na, Türk Loydu Stratejik Planı ile performans yönetim sisteminin oluşturma süreçlerinde ciddi destek ve katkılarını gördüğüm eski Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Mustafa İNSEL’e ve Türk Uluslararası Gemi Sicili Kanunun da Türk Loydu klaslı veya dual klaslı gemilerden alınacak harçlarda indirim sağlanarak Türk Loydu’na önemli gelir olanağı yaratan, ayrıca TÜRKAK yasasına Türk Loydu’nun TÜRKAK Genel Kurulu Üyesi olmasının sağlanmasında büyük katkıları olan eski Yönetim Kurulu Üyemiz, Genel Müdür Sayın Ali ESER’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Son derece kısıtlı olanaklarla Türk Loydu’nu kurarak güzide bir eser yaratan kurucularımıza, bugünlere gelmemize değerli katkı ve hizmetleri olan değişik dönemlerde görev yapan Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine, mesai arkadaşlarıma ve bizi her zaman destekleyen Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali YILDIRIM’a teşekkürlerimi sunuyorum.

Değerli arkadaşlarım,

Türk Loydu ilkelerine her zaman sahip çıkmaya devam etmeniz ve birlikte belirlediğimiz ve önemli bir aşamasını geçtiğimiz “IACS Üyesi olma” hedefinde son aşamada olan QSCS denetiminden de başarıyla geçerek, 50. kuruluş yılında Türk Loydu’nu hak ettiği seviyeye çıkartmak sizlerden son isteğim olacaktır. Birlikte çalıştığımız sürece bana göstermiş olduğunuz yakınlık ve güven için hepinize şükranlarımı sunuyorum.

Her birinizi sevgiyle kucaklıyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Hoşçakalın, yolunuz açık olsun.

Şevki BAKIRCI
Gemi İnş. Ve Mak. Yük. Müh.

clip_image001.jpg
virahaber.com

 

Bu haber toplam 1101 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.