1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Ship Management International, Türk Armatörler Birliği'ni ziyaret etti
Ship Management International, Türk Armatörler Birliği'ni ziyaret etti

Ship Management International, Türk Armatörler Birliği'ni ziyaret etti

Ship Management International Dergisi Yayın Yönetmeni Sean Moloney, Türk Bayrağı ve yabancı bayrağın rekabeti, Türk Denizcilik Sektöründe karşılaşılan temel sorunları, Türk armatörlere sordu.

A+A-

Ship Management International Dergisi Yayın Yönetmeni Sean Moloney Türk Denizcilik Sektörü’nde Karşılaşılan Temel Sorunlarla İlgili Röportajı için Türk Armatörler Birliği’ni ziyaret etti.

Sean Moloney’in yaptığı röportaja Türk Armatörler Birliği Başkan Vekili Erol Yücel, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı Başaran Bayrak, Türk Armatörler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Çınar, Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği Başkanı Salih Zeki Çakır, Liberya Denizcilik Kayıt Birimi Türk Temsilcisi Erhan Esinduy ve Türk Denizcilik Federasyonu Başkan Vekili Bülent Temur katıldı.

Röportajda;Uluslararası anlamda Türk Bayrağı ve yabancı bayrağın rekabeti, Türk Denizcilik Sektöründe karşılaşılan temel sorunlar ve Türk Armatörler Birliği’nin Türk Bayrağı’na dikkat çekmek için neler yaptığı gibi konular tartışıldı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2667 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.