1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Sığacık’ta teknelerle sevgi çemberi
Sığacık’ta teknelerle sevgi çemberi

Sığacık’ta teknelerle sevgi çemberi

"Denizlerdeyiz" adıyla bir araya gelen 21 teknede yaşayan 54 deniz gezgini 1 Ekim’de Teos Marina’da bir araya geliyor.

A+A-

Sığacık sularında teknelerin oluşturduğu sevgi çemberi ile denizciler, denize duydukları aşkı ifade edecek.

Organizasyonun planlayıcısı Zafer Türkmen, ilki İstanbul Bölgesinde gerçekleşen bu aktivitenin tüm kıyılarımızda yaygınlaşması amacında olduklarını belirtti. “Denizlerdeyiz”  adı altında bir araya  gelip WhatsApp gruplarından haberleşen denizciler, 1 Ekim Cumartesi günü teknelerini Teos Marina’ya demirleyip saat 14.00-18.00 arasında Teos Marina’nın toplantı salonunda sunum toplantısına katılacaklar. Akşam ise birlikte eğlenceli bir yemeğin ardından, bir gece Sığacık’ta konaklayacak.

Birlikte geçirilen eğlenceli akşamın ardından deniz sevdalıları, 2 Ekim Pazar günü sabah saat 11.00’de Sığacık Koyu’nda Sevgi Çemberi ritüelini gerçekleştirecekler. Daha çok denizden yararlanmak, daha fazla denizlerde olmak, deniz dostu filoları çoğaltmak amacını taşıyan organizasyon, Sığacık kıyılarından da izlenebilecek.

Teos Marina’dan jest

Teos Marina yönetimi ‘Denizlerdeyiz’ Grubu için 3 gün ücretsiz konaklama imkanı sağladı. Ayrıca Teos Marina, denize ve denize gönül verenlere destek vermek amacıyla Sevgi Çemberi’ne katılan teknelerden 1 yıllık deniz bağlama kontratı yapmak isteyenlere %15 indirim uygulayacaklarını açıkladı. Teos Marina Genel Müdürü Fatih Dağıstanlıoğlu, Denizlerdeyiz Grubu’na bu güzel etkinlik için teşekkür etti. 

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2941 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.