1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Sir Bani Yas adasına ilk ziyaret MSC Cruises'dan
Sir Bani Yas adasına ilk ziyaret MSC Cruises'dan

Sir Bani Yas adasına ilk ziyaret MSC Cruises'dan

Aralık ayında Cruise adası olarak faaliyete geçecek olan Abu Dhabi açıklarındaki Sir Bani Yas adasına, ilk ziyareti MSC Cruises gemileri yapacak.

A+A-

Only Travel Marketing’in medya iletişim hizmet sponsorluğunu üstlendiği "Uzakrota Travel Summit" Işık Üniversitesi Ayazağa kampüsünde gerçekleştirildi. 

Her yıl organize edilen Uzakrota Travel Summit, geçtiğimiz yıla göre iki katına varan bir katılımcı ve birbirinden değerli konuşmacılarıyla turizm sektöründe yaşanan son gelişmeler, turizmin geleceği, turizmde teknolojinin kullanımı gibi konularda sektörün nabzını tuttu.

"11 gemimizin de katılımı ile devasa bir filoya ulaşacağız."

Moderatörlüğünü Only Travel Marketing’in kurucusu Sarp Özkar’ın üstlendiği, “Cruise sektörünün geleceği” konulu panelde konuşan Avrupa’nın en büyük Cruise firması olan MSC Cruises’ın Türkiye ofisi Genel Müdürü Necla Tuncel “Yakın ve uzun gelecekte çok önemli gelişmeler-yeniliklerle Cruise sektöründe yine farkımızı göstereceğiz. Aralık ayında Cruise adası olarak faaliyete geçecek olan Abu Dhabi açıklarındaki Sir Bani Yas adasına, ilk ziyareti MSC Cruises gemileri yapacak, biz de adanın açılışında orada yer alacağız. Haziran’da Akdeniz seyahatlerine başlayacak yeni nesil mega gemimiz MSC Meraviglia suya inip, Temmuz’da bu gemimizde yapılacak Cirque du Soleil şovları ile çok konuşulacak. 2017 Aralık’ta suya inecek Seaside gemimizde de cam yürüyüş alanları sayesinde, denize daha yakın bir cruise deneyimi yaşanacak. 2018’de MSC’ye ait Bahamalar’da hizmete girecek olan MSC Ocean Cay adası, gemide servis yapan robotlar, çocukların kollarına taktıkları bir bilezik ile gemide nerede olduklarını ailelerin kolaylıkla takip edecekleri bir sistem, mobil Wellness aplikasyonları gibi pek çok yenilikle misafirlerimize hizmet vereceğiz. 2026’ya kadar siparişi verilmiş toplam 11 gemimizin de katılımı ile devasa bir filoya ulaşacağız.” dedi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2763 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.