1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. İDO

  4. Stevie Awards-Gümüş ödülünü İDO aldı
Stevie Awards-Gümüş ödülünü İDO aldı

Stevie Awards-Gümüş ödülünü İDO aldı

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) 2015 Faaliyet ve Sürdürülebilirlik Raporları Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde gümüş ödüle layık görüldü.

A+A-

Bu yıl 13. düzenlenen "The Stevie Awards"da en iyi faaliyet raporu kategorisinde, deniz ulaşımının lider markası İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) 2015 Faaliyet Raporu gümüş ödüle layık görüldü.

İDO, farklı kategorilerde ise ikincilik aldı

Ayrıca İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 60 ülkeden 3800'ü aşkın projenin yarıştığı Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde gümüş ödülün yanı sıra Avrupa-Ortadoğu-Afrika Bölgesi kategorisinde de ikincilik hakkı kazandı.

Genel Müdür Yardımcısı Altıkardeşler açıklamada bulundu

İtalya’nın başkenti Roma’da 21 Ekim’de gerçekleşen törende İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ailesi adına ödülü alan Genel Müdür Yardımcısı Murat Altıkardeşler: “İki kıtanın birleştiği güzel İstanbul’umuzun güçlü markası İDO olarak, dünyaya kendimizi tanıttığımız faaliyet raporumuzun, bu yıl Stevie Gümüş Ödülü’ne layık görülmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Bu ödülde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu ödül sevincini tüm İDO ailesi ile birlikte yaşıyoruz.” dedi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2243 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.