1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Su geçirmez hoparlör 'Braven BRV-1'
Su geçirmez hoparlör 'Braven BRV-1'

Su geçirmez hoparlör 'Braven BRV-1'

Mobicom tarafından Türkiye’ye getirilen Braven BRV-1, suya dayanıklılık performansıyla kullanıcılarına, denizde ve havuzda kesintisiz müzik dinleme imkanı sağlıyor.

A+A-

Mayıs ayında Türkiye’de satışa sunulan Braven BRV-1 hoparlör, yüksek ses gücü ve su geçirmez özelliğiyle müzikseverlerin gözdesi oldu.

Dış mekan için özel olarak tasarlanan ve denizde, dağda kısacası doğada her yerde müzik dinlemek amacıyla üretilen BRV-1, IPX7 sertifikalı su geçirmez, şok emici özellikli dış malzemesi ile en dayanıklı hoparlörler arasında yer alıyor.

Bluetooth ile kablosuz olarak kullanılabilen BRV-1 ile speakerphone özelliği sayesinde telefon görüşmeleri de yapılabiliyor. 5200 mAh. çok güçlü pili ile 12 saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunduğu gibi cep telefonu ve tablet gibi mobil cihazları şarj edebilme özelliği ile doğal ortamlardaki zor koşullar için önemli bir çözüm de sağlıyor.

Taşınabilir hoparlör kategorisinin en iyisi olan Braven yüksek ses gücü ile de müzikseverlerin tercihi haline geliyor. Sağlam yapısı ve kompakt boyutu sayesinde 6W ses gücüne sahip Braven BRV-1 hoparlörler her türlü arazi şartına uyumlu.

2-049.jpg3-043.jpg11-019.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

Bu haber toplam 1130 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.