1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Süper yat 'Irimari' sahibini bekliyor
Süper yat 'Irimari' sahibini bekliyor

Süper yat 'Irimari' sahibini bekliyor

Antalya Serbest Bölgesi'nde şimdiye kadar üretilen en büyük yatlardan biri olan 63 metrelik süper yat Irimari'nin teslimatı öncesi son aşama olan test seyirleri başladı. Yatın deneme seyirlerinin ardında sahibine teslim edilmesi bekleniyor.

A+A-

Avrupalı olduğu öğrenilen sahibinin adı ve uyruğu sır gibi saklanıyor. Süper yatın sahipleri yatla yaz aylarının tadını çıkarttıktan sonra Irimari, Fransa yolcusu olacak. Süper yat Eylül'de dünyanın alanında en önemli organizasyonu olan ve yat sektörünün gözlerini çevirdiği Monaco Yacht Show'da ilk kez sergilenecek. 

VİNÇ DENİZE İNDİRDİ 

Süper yat, bölgenin en büyük tersanesi olan Sunrise Yacht'ta, 30 aylık bir üretim sonrasında tamamladı. Irimari, iki adet 700 ton kapasiteli vinç yardımıyla Mayıs ayı başında denize indirildi. Süper yatın imalat çalışmaları sona ererken, deneme seyirlerine geçildi. Süper yatta 6 lüks kamarada 12 konuk ağırlanırken, konuklara 17 mürettebat hizmet sunacak. Irimari süper yatı bin 100 ton ağırlığında ve 17 knot maksimum hıza erişebiliyor. Süper yat 120 ton yakıt, 20 ton temiz su kapasitesine sahip.

Bu haber toplam 1085 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.