1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tahir Sarıoğlu hayatını kaybetti
Tahir Sarıoğlu hayatını kaybetti

Tahir Sarıoğlu hayatını kaybetti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili, Sarıoğlu Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Kaptan Tahir Sarıoğlu hayatını kaybetti.

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili ve Sarıoğlu Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Tahir Sarıoğlu, Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Bir süredir kanser tedavisi gören Sarıyer Spor Kulübü Eski Başkanlığı ve ve Fenerbahçe’de asbaşkanlık görevi de yapan Tahir Sarıoğlu Fenerbahçe  Yönetim Kurulu üyesiydi.

Tahir Sarıoğlu’nun cenazesi 7 Şubat Çarşamba günü Levent Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Aile Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Tahir Sarıoğlu’nun vefatının ardından Sarı lacivertli kulüp resmi sitesinden şu açıklamayı yaptı:

"Kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyelerinden Sayın Mehmet Tahir Sarıoğlu’nu bir süredir tedavi gördüğü hastalığı nedeniyle kaybettiğimiz haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Yöneticimiz Mehmet Tahir Sarıoğlu’na Allah'tan rahmet; Sarıoğlu Ailesi, sevenleri ve tüm Fenerbahçe Camiası'na başsağlığı dileriz."

Vira Haber olarak merhum Tahir Sarıoğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine, denizcilik ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz.

Vira Haber

Bu haber toplam 9023 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.