1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tahir Sarıoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Tahir Sarıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Tahir Sarıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz pazartesi günü hayatını kaybeden İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tahir Sarıoğlu için Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde tören düzenlendi.

A+A-

Uzun zamandır kanser tedavisi gören İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Sarıoğlu Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Mehmet Tahir Sarıoğlu geçtiğimiz pazartesi yaşamını yitirdi.

Fenerbahçe Kulübü, 66 yaşında vefat eden yönetim kurulu üyesi Mehmet Tahir Sarıoğlu için tören düzenledi.

Merhum Mehmet Tahir Sarıoğlu için ilk tören, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yapıldı. Buradaki törene İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, DTO Yönetim Kurulu üyeleri, denizcilik camiası yöneticileleri, Sarıoğlu'nun ailesi Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Ender Alkaya, Ömer Temelli, Ozan Balaban ve Selim Kosif, Sarı Lacivertli takımın Yönetim Kurulu üyeleri Metin Doğan ve Cenk Başak Genel Koordinatörü Tamer Yelkovan, Sarıoğlu Ailesi’nin fertleri, merhumun iş ve çalışma arkadaşları, Fenerbahçe Kulübü Şube Kaptanları, YDK ve Kongre üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri ve kulüp çalışanları katıldı.

Tahir Sarıoğlu’nun kısa özgeçmişinin okunmasıyla başlayan törende ilk konuşmayı yapmak üzere Fenerbahçe Başkanı  Aziz Yıldırım kürsüye davet edildi. Ancak yoğun şekilde duygulanan Başkan Yıldırım, konuşma yapamadan kürsüden ayrıldı. Daha sonra kürsüye gelen Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, merhum Mehmet Tahir Sarıoğlu için, “Gerçek bir dostumuzu uğurluyoruz. Güzel bir insandı. Erken uğurluyoruz ama ailesine güzel bir miras bıraktı. Burada, Fenerbahçe’de çok keyifli zamanlar geçirdi. Fenerbahçe’de yöneticilik yapmak, hayallerinden biriydi. Kendisine bu imkanı verdiği için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hayatındaki en mutlu anlardan biri de basket takımının Avrupa Şampiyonluğu idi. Allah ona bu yolculuğunda güzellikler versin, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Daha sonra kürsüye gelen Mehmet Tahir Sarıoğlu’nun iş ve çalışma arkadaşları da birlikte yaşadıkları güzel anılar için teşekkür ettiler, Mehmet Tahir Sarıoğlu’nun her daim kalplerinde yaşayacağını dile getirdiler ve merhum Tahir Sarıoğlu’nun mekanının cennet olmasını dilediler.

Dereağzı’nda yapılan törenin ardından merhum Mehmet Tahir Sarıoğlu’nun naaşı, Levent Afet Yolal Camii’ne getirildi. Buradaki törene de denizcilik camiası ve spor dünyasından çok sayıda katılım oldu. Törende Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç ve eski yöneticilerden Sadettin Saran da hazır bulundu. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve sarı-kırmızılı kulübün yanı sıra birçok kulüp de cenazeye çelenk gönderdi. Kılınan cenaze namazının ardından merhum Sarıoğlu'nun  naaşı Aşiyan Mezarlığı’na defnedildi.

aziz-yildirim-cenaze.jpg

tahir_1.jpg

tahir_2.jpg

tahir_4.jpg

tahir5.jpg

tahşr_3.jpg

sarioglu.jpg

sarioglu1.jpg

sarioglu2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 8609 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.