1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Tatilin yeni şekli Gulet & Stay!
Tatilin yeni şekli Gulet & Stay!

Tatilin yeni şekli Gulet & Stay!

Dünyanın saklı güzelliklerini barındıran bölgelere düzenlediği turlarla öne çıkan Gazella, Gulet & Stay tatil konseptiyle çiftler için farklı bir alternatif sunuyor.

A+A-

Dört dörtlük bir tatil: Hem denizde hem de karada cenneti yaşamak için Gulet & Stay!

Dünyanın saklı güzelliklerini barındıran bölgelere düzenlediği turlarla öne çıkan Gazella, Gulet & Stay tatil konseptiyle çiftler için farklı bir alternatif sunuyor.

Gazella Turizm farklı gezi ve seyahat konseptiyle düzenlediği sıradışı turlarına devam ediyor. Gazella Gulet & Stay turlarında beş yıldızlı tatil konseptiyle Ege’nin mavi sularında özel teknenizde doğayla bütünleşmiş tatil deneyimini birleştiriyor.

Gazella’nın Gulet & Stay tatillerini tercih edenler önce Ege’nin dünya çapında beğenilen geleneksel ama lüks teknesi guletlerde her sabah farklı bir koyda uyanma keyfini yaşıyor. Beş yıldızlı tam pansiyon konseptli özel tekneleriyle Ölüdeniz’de yüzüyor, Turunç Pınarı’nda demirliyor ve koyda kuzu çevirmenin zevkini tadıyorlar. Ardından Likya yarımadasında, yeşil ve mavinin tam ortasında bulunan Club & Hotel Letoonia’da yeşillikler içindeki bungalovlarda beş yıldızlı tatilin keyfine varıyorlar. Doğal bir ortamda her şey dâhil tatilin tüm nimetlerini bir arada sunan Letoonia’nın pek çok aktivitesinden faydalanıyorlar.

Tatillerinde Gulet & Stay konseptini tercih edenler, farklı paket seçenekleri arasından seçim yaparak Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül olmak üzere istedikleri dönemde farklı sürelerdeki paketleri tercih edebiliyorlar. Tur ücretleri tur zamanı ve süresine göre 1890 TL ile 2590 TL arasında değişiyor. Gazella, doğal güzellikleri gelecek nesillere bozulmadan aktarma ilkesiyle bütün turlarında katılımcı başına düşen karbon ayak izini hesaplayarak, TEMA Vakfı aracılığı ile kişi başına düşen karbon salınımına denk miktarda fidan da dikiyor.

Gazella ile seyahatin Gulet & Stay ve diğer tüm turlarda yaşattığı ayrıcalıklar şöyle sıralanıyor:

• Tam Hizmet Acentesi konseptiyle katılımcıların uçak biletinden vizeye, yurtiçi ve yurtdışı otel rezervasyonlarına kadar tüm seyahat ihtiyaçları karşılanıyor.
• Grup büyüklükleri en fazla 20 kişiyle sınırlı tutuluyor.
• Katılımcılara ev-havalimanı-ev arasında ücretsiz transfer hizmeti veriliyor.
• Ücrette kalite dengesi gözetilip, sonradan bilmedikleri saklı maliyet çıkarılmaması temel alınıyor.
• Tüm turlar kesin kalkışlı düzenleniyor ve tatil planlarınızda iptaller yaşanmıyor.

Gulet & Stay turları hakkında www.gazella.com ya da http://www.gazella.com/UrunListele.aspx?AnaKat=46 adreslerinden bilgi almak mümkün.

1.20110503121920.jpg

2.20110503121930.jpg

Virahaber

Bu haber toplam 1050 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.