1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TCDD Müdürü: Çok hazırlıklı değildik
TCDD Müdürü: Çok hazırlıklı değildik

TCDD Müdürü: Çok hazırlıklı değildik

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, dün Marmaray'da meydana gelen arızalarla ilgili "Törenden sonra Marmaray’ı merak edenler çok yoğun bir şekilde geldiler. Biz buna çok hazırlıklı değildik. Planlamamız 200 bin yolcuya göreydi" dedi.

A+A-

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Marmaray’da sabah saatlerinde yaşanan sorunlara ilişkin soruları yanıtladı.

Karaman, "Törenden sonra Marmaray’ı merak edenler çok yoğun bir şekilde geldiler. Biz buna çok hazırlıklı değildik. Ama trenleri çalıştırdık ve o yolcu yoğunluğunu giderdik. Bu sabahtan itibaren düzenli seferler başladı. Yoğun bir yolcu talebi ile karşılaştık. Burası yeni bir dünya insanlar merak ediyorlar. Planlamamız 200 bin yolcuya göreydi. Bugün 300 bin yolcuya çıktı. Böylece tasarladığımız yolcu sayısının bir buçuk misli oldu. Bunun üzerine trenlerin sayısını çoğalttık. Seferleri düzenli hale getirdik. Böylece 300 bin yolcuyu bir günde taşımış olduk" DEDİ.

 

FOTOĞRAF MERAKLILARI ÇOK


Marmaray’ın ilk gününde yaşanan sorunlarla ilgili, "Bunların bazıları beklenmeyendi. Bazıları da olabilme ihtimali olanlardı. Çok fotoğraf meraklıları var. Mesela, merdiven bitiyor o hala fotoğraf çekiyor. Ramak kala düşmeler veya bazı düşmeler oldu" diye konuştu.

 

 

 

NTV

Bu haber toplam 945 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.