1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Tekne sevdası olan ünlü isimler...
Tekne sevdası olan ünlü isimler...

Tekne sevdası olan ünlü isimler...

​​​​​​​Nusret Gökçe 1.5 milyon dolara attığı sürat teknesiyle görüntülendi. İşte Nusret gibi deniz sevdası olan ve lüks tekne ya da yatlara yatırım yapan ünlü isimler...

A+A-

Nusret Gökçe, 1.5 milyon dolar’a aldığı sürat teknesiyle Bebek’te objektiflere takıldı.Nusret Gökçe ve ekibinin, Karadeniz’e kadar açılarak 12 metre uzunluğundaki yeni oyuncağını test ettiği öğrenildi. Teknenin bordasında Nusret 2010 yazması ise dikkat çekti.

Şahan Gökbakar kısa süre önce orta çaplı teknesini satıp 5 milyon 500 bin TL’ye Absolute Navetta 52 model lüks yat satın almıştı. Ünlü komedyenin yatında, yedi yatak odası ve üç tuvalet bulunuyor.

35 yaşındaki Ahmet Kural kendine iki katlı, beş kamaralı bir yat satın aldı. Kural yeni oyuncağı için 850 bin lira ödedi.

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çiftinin, Atlantis 58 marka, spor bir motor-yatı var. Tam bir aile teknesi denebilecek motor-yatın uzunluğu 15 metre. H2O adlı teknenin fiyatı ise 650 bin dolar civarında.

Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan'ın teknesi, Beneteau 50 marka bir yelkenli. Tam bir sporcu teknesi, fazla mazot yakmadığı için hesaplı ve kullanışlı. Uzunluğu 15 metre olan teknenin fiyatı ise 1 milyon 200 bin lira civarında.

Kıvanç Tatlıtuğ; yaz-kış bulduğu her fırsatta değerlendiği dalma tutkusunun da etkisiyle yeni bir yatırım yapmıştı. Tatlıtuğ,; Birol Güven’in senaryosunu yazdığı, Müfit Can Saçıntı’nın yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde oynadığı Mandıra Filozofu filminde Rasim Öztekin’in kullandığı fiber tekneyi 110 bin euroya satın aldı.

Yıllardır kullandığı Küçük Orfoz adlı balıkçı teknesini satıp 2011’de özel yapım bir yelkenli satın alan Ata Demirer, senaryo yazmak istediği zaman yelkenlisine kapanıyor. Demirer'in teknesinin uzunluğu 12 metre, fiyatı ise 140-150 bin euro civarında.

Cem Yılmaz Samatya isimli 1 milyon dolar değerindeki 18 metrelik motoryatını, Azimut Magellano 66 marka, 20 metre uzunluğundaki 2 milyon 650 bin dolar ( 9 milyon 133 bin TL) değerindeki yeni bir yatla değiştirdi. 1 VIP, 1 master ve 1 misafir kamarası bulunan motoryatın ev konforunda bir de mutfağı var.

tekne_nusret.jpg

tekne_nusret1.jpg

tekne_ata.jpg

tekne_aslantug.jpg

tekne_cem.jpg

tekne_kivanc.jpg

tekne_kural.jpg

tekne_pinar.jpg

tekne_sahan.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 21108 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.