1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tekne ustası Bakan Günay'ı şaşırttı
Tekne ustası Bakan Günay'ı şaşırttı

Tekne ustası Bakan Günay'ı şaşırttı

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Bartın gezisi çerçevesinde ahşap yat ve tekne imalathanesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında bir tekne ustasının sözleri Bakan Günay'ı şaşırttı.

A+A-

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bartın’ın Kurucaşile İlçesi’nde vatandaşlarla yaptığı sohbetin ardından, ahşap yat yapım imalathanelerini gezdi.

Günay denize indirilmeye hazır tekneleri bir süre inceledikten sonra yapımı devam eden yatların yanına giderek yat içerisinde çalışan tekne ustası ile görüştü.

Günay’ın yanında bulunan Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un, “Bak bakan geldi. Sen çalışırken yanına hiç bakan gelmiş miydi?” sorusu üzerine tekne ustası, “Ben çok bakan gördüm. Çok bakan tekne, yat yaptırmaya geldi” dedi. Günay’ın, “Hangi bakanlar isim söyler misin?” diye sorması üzerine usta bakanların isimlerini vermedi.

Yat ve tekne fiyatları hakkında bilgi alan Günay'ın, 20 bin liraya motorlu tekne yaptırabileceğini öğrenince Yılmaz Tunç’a dönerek, “Bak Yılmaz biz de bunlardan alabiliriz” demesi gülüşmelere neden oldu. Günay daha sonra Kastamonu’nun Cide İlçesi’ne gitti.

Bu haber toplam 1032 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.