1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Tekneler Viaport Tuzla Marina’da buluşuyor
Tekneler Viaport Tuzla Marina’da buluşuyor

Tekneler Viaport Tuzla Marina’da buluşuyor

Denizcilik sektörünün gözdesi Viaport Tuzla Marina'da yer alan Via Grup, yakaladığı başarıyı denizcilik sektörünün gözdesi Boat Show Organizasyonuna taşıyor.

A+A-

 Via Fuarcılık, sektörün ihtiyaçlarını tespit ederek bu ihtiyaçlara en uygun ve en başarılı çözümü üretmek amacıyla oluşturduğu organizasyonunda Mayıs ve Eylül aylarında deniz üzerinde iki fuar düzenliyor. Fuarcılık ve Denizcilik sektörünün deneyimli, başarılı isimlerinden oluşan güçlü ekibi ile sektöre hızlı ve etkili bir giriş yapan Via Fuarcılık, ilk fuar organizasyonunu 05-10 Mayıs tarihleri arasında Yacht Show Eurasia ve ikinci Fuar Organizasyonunu ise 27 Eylül - 02 Ekim tarihleri arasında Boat Show Eurasia markası altında Viaport Marina Tuzla'da gerçekleştirecek.

Kendi marinasında fuar yapan tek fuar şirketi

Dünyada kendi marinasında fuar yapan tek fuar şirketi olan Via Fuarcılık, bu şekilde bir konseptin hem katılımcı tarafında hem de ziyaretçi tarafında etkisinin daha güçlü ve çok daha pozitif olacağına inanıyor.

Mayıs ayında ilki düzenlenecek olan Yacht Show Eurasia Fuarı ile tasarım tekne siparişi dönemini kaçırmış ama yaza girerken hayaline en yakın "Tasarıma Sahip" tekneyi satın almak isteyenler ve teknesini yenilemek, değiştirmek için fırsat arayanlar için yerli ve yabancı yüzlerce marka bir araya geliyor. Viaport Tuzla Marina'nın ileri teknoloji sunan prestijli ve keyifli ortamında, deniz üzerinde test sürüşü yaparak tekne satın alma imkanına sahip olacak tüketicilere, bu fuara özel fiyat avantajları ve alım seçenekleri de sunuluyor. Sektörün lider tekne ve ekipman firmaları, Broker firmaları, Charter firmaları da fuara katılarak, ikinci el tekne satın almak isteyenlere de kaçırılmayacak avantajlar sunacak. Teknesini yenilemek, eksik ve ihtiyaçlarını gidermek isteyenler de fuara katılan sektörün ekipman firmaları ile buluşarak hem birçok seçeneği bir arada bulacak hem de farklı fiyat aralıkları içinde tercih yapma imkanına da sahip oluyor. Yacht Show Eurasia'da, boyları 3 Metre ile 40 Metre arasında değişen 150'den fazla tekne, deniz tutkunları ile deniz üzerinde buluşacak.

Rakamlarla Yacht Show Eurasıa

Fuar Alanı :                                        VIAPORT Tuzla Marina

Tarih:                                                   05 - 10 Mayıs 2016  

Sergilenecek Ürünler : Motoryat, yelkenli, sürat teknesi, stoktan sıfır tekneler, ikinci el tekneler, deniz ekipmanları, charter firmaları, broker firmalar, jetski, motorlar, bot, sektör dergileri, tekstil ürünleri.

Ziyaret Saatleri :                              10:00 – 19:00

Bu haber toplam 9398 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.